הלו הלו...

הלו הלו...

הגעתי לפורום בדרך די לא שגרתית... יש לכם/ן מנהלת חבל על הזמן, משקיענית
משו
מירי, לא ממש הבנתי איך לקרוא לך... מירי/אורית, אפשר לסכם על מירי
אה, סליחה שזה באמצע החיים אבל למה הכרטיס שלי נמחק [ כאילו שנים שלא הייתי בפורום/בית שלי ובכל זאת..]

Eilleen

New member
איך הגעת לפורום :)?

ואת צטדקת..........מירי שולטתתתתתתתתתתתת רגע, כבר השתתפת בפורום בעבר?

לא..

אני הייתי בפורום קלי קלראקסון ואמריקן איידול, ואז קיבלתי הודעה ממירי שראתה איזו הודעה שלי ששם אמרתי שאני אוהבת את שאניה, ואגב אני בכלל לא זוכרת את זה... בקיצור, היא שלחה לי הזמנה!!!! ממש התרגשתי, היא הלכה וכיתתה רגליה כדי להביא אותי לפה [ אני יודעת שזה מוגזם אבל בכל זאת, תנו לי להתלהב ] ככה שהייתי חייבת להכנס

MiriOrit

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

אני מקווה שלא הפחדתי אותך כשפניתי אלייך.. הפורום היה מת לחלוטין אז בשביל להחיות אותו פשוט עשיתי חיפוש בפורומים עם ההגדרה "טווין" (כי הרבה אנשים כותבים שאניה בצורה שונה) ושלחתי מסר למי שמצאתי.. אני חושבת ששלחתי 3 מסרים ובנתיים רק 2 מהאנשים נכנסו
נשמח לדעת עלייך פרטים - איך קוראים לך איך הכרת את שאניה? איזה שיר שלה את הכי אוהבת? איזה שיר את פחות? איזה קליפ שלה את אוהבת? איזה עוד אומנים את אוהבת? ואם יש עוד משהו שאת רוצה לספר נשמח .. ולגבי הכרטיס האישי - תפוז החליטו לשנות אותו..

ממש לא, להיפך ../images/Emo24.gif

אני עוד התלהבתי... ובקשר לאותו/ה אחד/ת שלא הגיב בינתיים, לא נורא תתיחסי לזה כאל סטיית תקן... ולשאלות: איך קוראים לך- הדר איך הכרת את שאניה? - נראה לי בכיתה ו או ז, מישהו קרוב לליבי צרב לי כמה שירים שלה בדיסק ובאותו יום עוד לפני שהספקתי אפילו לשמוע את הדיסק פתחתי טלויזיה על VH1 ומי הופיעה?[ גיליתי שזאת אותה אחת ומאז אני מכורה ]
איזה שיר שלה את הכי אוהבת? - וואו אני מזל תאומים משמע, פיצול... אני אוהבת את כולם וכל שבוע חורשת על שיר אחר. איזה שיר את פחות?- אין , אבל אין דבר כזה!!!!!!! איזה קליפ שלה את אוהבת?- אז עד ca ching אהבתי את כולם למרות שהיו כמה שלא ממש הבנתי איך הקונספט של הקליפ מתקשר לשיר... מאז שיצא ca ching אני פשוט חווווולה עליו
העיניים המתנפחות פשוט הרסו אותי, ומעבר לזה הרעיון של השיר- חומרניות וכולי.... איזה עוד אומנים את אוהבת?בקצרה: פיית' היל,קלי קלראקסון, מדונה, שרופה על בריטני
,קארי אנדרווד, וקונס מרוליס, מלא מלא להקות- במיוחד את הגו גו דולס, בנגלס,ודה קולינג(למרות שהאלבום האחרון מעפאאאאנן) ואם יש עוד משהו שאת רוצה לספר נשמח .. - ובכן, שיהיה לי אני אעדכן

S c a r l e t t

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מירי, נמאס לך מאיתנו אז את הולכת לחפש חברים חדשים
סתם, אני צוחקת, תמיד נחמד שמצטרפים אלינו עוד אנשים

למעלה