הלו הלו

ניקולי

New member
הלו הלו

באתי לבקר קצת למרות שהייתי בבוקר... עוד כשעה אני הולכת הביתה לישון קצת.. כי היום בערב מגיעים אליי אורחים חשובים שאני אוהבת ואל לשכוח שעבדתי כ"כ קשה בימים האחרונים שהתווספה לי עייפות... מה שלומכם?? ומי נמצא כאן בכלל???

קנגורית

New member
ניקולי!!! שוקולדה שכמותך מה שלומך?

התגעגעתי אלייך הרבה זמן לא שמעתי ממך!!! איך לך בעבודה איך הולך עם החבר´ה בבית?

בת ה י ם

New member
../images/Emo127.gifאני כאן.......

עם קופסא של סינגלס..... כשפתאום אני רואה את הקרקעית שלה......

קנגורית

New member
ניקי איזה יופי!!! אני כל כך שמחה!!!

ממש גאה בך תמשיכי ככה!!! ואני מקווה שגם אני אמצא... אוהבת קנגו...

ניקולי

New member
../images/Emo3.gifקוקו

ושוב אני כאן.. קנגורית בקשר לעבודה שלי הכל טוף אני מאוד מרוצה יש לי בוסית על הכיף כפאק מלבד זאת היא דיברה איתי היום וביקשה ממני להרחיב לי את המשרה כלומר שאעבוד מישרה מלאה ומשכורת בהתאם כמובן שהסכמתי ונענתי בחיוב אבל זה יקרה בעתיד הקרוב.. מאו יייןןןןןןןןןןן אה ש´ומך?? ש´ומי טוב ואת??
מרינושקה את לא חושבת שהגיע הזמן לבקר את אוחתק?? מה שלום אראל?? ורפואה שלמה לאמך.. בת בת כרגיל חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את יודעת להרוס אותי חלק חלק...מה שלומך ?? ימים טרופים עוברים עלינו..כן תהיה מלחמה לא תהיה מלחמה למען האמת הרוב אומרים שכן, השאלה היא האם נותקף?? ג´ס את עוד כאן??

קנגורית

New member
ג´סוס מה שלמך איךבבית?

איך העבודה מסתדרת? מה שלום הקטנה המקסימה מיקה? והכלבה המתוקה עדיין חברות טובות? ובכללי איך המרגש?

למקס יש ביצים והוא יכול להוכיח

שהוא גברררררררררר אז בבקשה להתנצל מיקה לא יכולה בלי דינג דונג בביצלך שלו ... וכל הצדדים נהנים מיקה בובילה קטנה בפעוטון אני עושה לה קוקו מהפוני כי הכל בעינים כבר אז היא נראית כמו מתאבק סומו מוקטן... לאכול אותה

קנגורית

New member
אופסי!!!

סליחה סליחה סליחה
מתנצלת בפנייך מקס אל תכעס עליי ואל תנשך אותי כשאבוא לבקר באם בעלייך יזמינו אותי חחחחח

מאו יין

New member
וואאאאיייייי

איזו מקסימה!!!!!!!! מזמן לא ראיתי תמונה עדכנית שלה!! מ ד ה י מ ה אוטוטו תהיה יפיופה בבית שלך שכל הבנים בגן רודפים אחריה למשוך לה בקוקון.....

mariana

New member
מה אני אגיד לך

איתי ועם אריאל הכל בסדר, ובקשר לביקור אנחנו בטוח באים רק התאריך לא ידוע שישבת הזה אנחנו עסוקים שבוע הבא גם, אולי היום נקפוץ אלייך. ניהיה איתך בקשר

ניקולי

New member
אוי איזה יופי ../images/Emo24.gif

היום יש לי עוד אורחים ובשמחה אקבל גם אותכם
חוץ מזה הכל אחלה זוכרים שסיפרתי לכם על חברתי זאת שהיתה כמו אחותי?? ובכן היום שני ההורים שלה היו אצלי היום ואמא שלה נתנה לי את ה
שלה אני בלי נדר אתקשר היום אני מתרגשת נורא...הלוואי והכל יסתדר..

וואי וואי ג´ס...בלי עין הרע ../images/Emo57.gif

יש לך ילדה יפיופה חבל על הזמן, כנראה יפה כמו האמא. ושוב בלי עין הרע חמסה חמסה טפו טפו טפו.

למעלה