עונהה!
שם - מיכל גיל - 14 מקום מגורים - אשדוד רווק/ה - פחח כן מה יותר עדיף : הופעה פרועה / הופעה אינטימית ? פרועההה! הכי סבבה..
הופעה של אביב והתעויוט / הופעה של בלאקפילד ? אפחד מהם.. =\ בריכה / ים ? ים נחל / מפל ? נחל.. מה אפשר לעשות במפל?! הכנרת / ים המלח ? הכנרתתת! הים התיכון / ים סוף ? תיכון אילת / תל - אביב ? עם כול הכבוד לאילת... תל אביב. תאילנד / הודו ? תאילנד ניו יורק / פריז ? ניו יורק אירופה / אסיה ? אירופה לישון / להיות ער ? ער לקרוא / לכתוב ? לקרוא לשתות / לאכול ? תלוי מה..
ג'וק / עכביש ? עכביש.. ברור.. חתול / כלב ? כלב עכבר / אוגר ? אוגר סוס / חמור ? סוס דג / תוכי ? תוכי תה / קפה ? אפחד..
קולה / ספרייט ? שונאתת גזים.. =\ מים / מים בטעם אפרסק ? שונאת גם מיםםם =\ וודקה סמירנוף / אבסולוט ? לא שותה אלכוהול.. =\ שט של ערק / שיבס ? כנ"ל וודקה רד בול / ייגר בול ? כנ"ל.. איזו תמימה אני.. =\ סמים /סיגריות ? לא זה ולא זהה! אני כ"כ לא סובלת סיגריות! זה כזה דוחההה! מרלבורו אדום / פרלמנט ? כנ"ל ווינסטון לייט / נובלס ? כנ"ל סנוקר / באולינג ? באולינג כדורגל / כדרוסל ? כדורסל כדורעף / טניס ? טניס שחייה / ריצה ? שחייה חברים / סיינפלד ? חברים רולזזזזז! ארתור / המלך ארתור ? פחחח כבר עדיף ארתור.. למרות שאני שונאת מצוירים.. סרט אימה / קומדיה ? אימההה המומינים / דרדסים ? חחח אממ.. עדיף כבר הדרדסים היפים והאמיצים / ימי חיינו ? ימי חיינו! דפנטלי ימי חיינו! החטא ועונשו / חלומות בהקיציס ? ממ.. יש לי יס.. =\ יהונתן גפן / אביב גפן ? בעעע.. אני כבר רואה שאני עומדת לדלג על כל החלק הזה..אני כ"כ שונאת מוזיקה ישראלית, ובדוגמנים אני לא מבינה בגרוש.. =\ שלמה ארצי / בן ארצי ?-- אגם רודברג / פלג רודברג ?-- אהוד בנאי / מאיר בנאי ? -- רוק לועזי / ישראלי ? לועזייייייייי! היפ הופ / פופ ? היפ הופ.. אני כ"כ שונאת פופ!!! ג'אז / קלאסי ? מעדיפה לשבת ולשתוק..
מוסיקה אירית / סקוטית ? כנ"ל מוסיקה שחורה / מוסיקה קלאסית ? שחורהההה!! מוזיקה שחורה רולזז! ראפ ישראלי / לועזי ? לועזי! אביב גפן והתעויוט / היהודים ? ממ.. אפחד..? מוניקה סקס / שייגעצ ? כנ"ל חמי רודנר / שחר אבן צור ? כנ"ל רוני / מאיה בוסקילה ? כ"כ כנ"ל כלא 6 / סאבלימינעל והצל ? כנ"ל יהודה פוליקר / שלמה ארצי ? כנ"ל ריטה עם עברי לידר / ריטה עם רמי ? ואממ.. נחשו.. כן, כנ"ל. יאיר לפיד / יצפאן ? יצפאן קיציס ופרידמן / אלי ומריאנו ? קיציס ופרידמן בראד פיט / וין דיזל ? בראד פיט קמרון דיאז / דרו ברימור ? קמרון רם אורן / אתגר קרת ? אין לי מושג מי אלה.. =\ אראיל שרון / ביבי נתניהו ? פחחח..
שמעון פרס / אהוד ברק ? טוב מיצינו את הבדיחה..
פסח / חנוכה ? פסח! חופש יותר ארוךךך! סוכות/ יום העצמאות ? סוכות, שבוע חופש!
פורים / שבועות ? פורים! הכי סבבה..
קיץ / חורף ? חורף יום / לילה ? לילה שישי / שבת ? שישי.. רק בגלל שאז יודעים שאיזה כיף, מחר אין בי"ס!
יום גשום / יום חם ? גשום פורומים בתפוז או בנענע? ברור שתפוזזז! תפוז רולזזזזז!
וזהווו! וואי איזה שאלון.. גרם לי להרגיש כזו בורה ותמימה..
לא משנה.. בכול מקרה אפחד לא יקרא את זה..
שם - מיכל גיל - 14 מקום מגורים - אשדוד רווק/ה - פחח כן מה יותר עדיף : הופעה פרועה / הופעה אינטימית ? פרועההה! הכי סבבה..