הלו הלו קוצונים

הלו הלו קוצונים

בזמן האחרון אני רואה כאן הודעות על ישו=ימח שמו וזיכרו אז קוצונים תתחילו להתנהג כמו יהודים גם עם זה לא מבחירה אתם גרים בארץ הקודש חתכו לך תקטן שהייתם בני 8 יום אתם יהודים לכול דבר גם עם הדברים נאמרים בצחוק למרות שזה לא נראה ככה זה לא מצחיק ולא המקום אתם רוצים להיות נוצרים לכו תתנצרו לכו לישו תצטרפו לצלב שלו ואל תשכחו שישו היה יהודי אז מאחורי כול הנצרות מה עומד יהודי אומלל שהקים דת חדשה אבל דת יש רק אחת וזה הדת היהודית והאלוהים יש רק אחד אז אחים שלי אל תתנהגו כמו גויים תיהיו יהודים גאים אתם לא חייבים להיות דתיים אבל תיהיו בני אדם ותכבדו תדת היהודית ותהיו גאים להיות יהודים ולא "נוצרים" שיהיה לכולם המשך לילה מצויין

אסמע יא ואלד אינתא מג'נון מג'נון

האדי אל מנתקא לא יומקין סאלם אבעדאן!! תשמע לי יא תאופיק מכפר זרזור. לך תנאם בכיכר אל מדינא פי מוחיאם שועפט ומוחיאם נאבלס. תפסיק לבלבל לנו ת'מוח. יש צרות יותר גדולות מהכאבי ראש שלך. רק שאלה תענה לי. מה אתה חושה על ההפצצות שיש ברפיח ובעזה? ומה דעתך על החייל החטוף. והתלמיד ישיבה מאיתמר? כל טוב

מה קשור

זה רק ניק על השם של טאופיק מהתוכנית של דידי הררי אני לא ערבי אני יהודי גאה אז אל תדבר איתי בערבית ומה שאני חושב על החטופים זה כמו כול יהודי שאני רוצה שהם יחזרו בשלום חיים ובריאים למשפחות שלהם ובקשר להפצצות בעזה ורפיח הלוואי שזה ימשך עד שימחה כול הזרע הערבי אז מה אתה אומר על זה אדון לא נשאר חייב אתה חייב לי תשובה

אין על מה אח יקר

רואה יצאת גבר במקום להכנס לויכוחים איחלת כול טוב ותודה על התגובה אני מעריך אנשים שיודעים מתי לחתוך עינין לא להכנס לויכוחים מיותרים שיהיה לך כול טוב נשמה יקרה

למעלה