הלו הלו צ'יבים ~D:

לי סאמה

New member
הלו הלו צ'יבים ~D:

קוראים לי לי ^^'' אני בת 15 מחולון XP אני קוראת סמויה פה,די הרבה זמן D: ואשמח להצטרף לפה. ~אין לי מסנ,ולא אייסי לצערי הרב,האח המפגר שלי,מחק לי את שתיהם.~ כדי ליצור איתכם קשר,זה יהיה רק במסרים אבל נתגבר P= *O*קאגומה ואינויאשה לנצח שתי נשיקות במצחחח, קיקיו תמותייי(לא לסקלוני ;;) נו..אז, צ'יבים,תקבלוני?DD:

BlackEyedSpirit

New member
ברוכהבאה D: ../images/Emo29.gif

איכ אינוקאגווווווווווווו @____________________________@;;;;;; *מקבלת אותך* י.י; אנוכי להיות ברצ'אן D: תהני ^^;

לי סאמה

New member
איזה פורום שומם *O*

אתם כאלה ישנונים!111 תקומו יא צ'יבים!~~@!@!$#% או שלא XP ייייייא איזה יבבבבבבבבבבבבבבבבבוש

MichelleLev

New member
ברוכה הבאה!!! ../images/Emo24.gif

אני מישל ואני בת 14 וחצי ממודיעין ^.^ אולי תעשי מסנ חדש? ;; ד"א, לא נסקול אותך, אבל רק שתדעי שיש חוק בפורום על פליימיג :) שזה בעצם השמצת דמויות, אבל זה בסדר גמור לומר מה שאמרת על אינו וקאגו.. ברוכית!

לי סאמה

New member
תודה מתוקה D:

אין מצב לצערי -.- פשוט מחשבי הוא עילג לחלוטין$%^#$% ועכשיו תחשבי איך זה לחיות בלי מסנ *O* אייסי אני מסתדרת,אבל מסנ!!11 אני אוהבת לקשקש בטלפון,אבל זה לא עוזר לי >:

../images/Emo15.gif ברוכית!

שלום אוהדת אינוקאגו ושונאת קיקיו |רעשן נוסטלגי| |רעשן נוסטלגי|! אני הייתי ראש אשא"ק עד שתפוזונות סגרו ת'קומונע. תהני, אני בטוחה, זה פורום נהדר הנה אחד הפנארטים האהובים אליי, בתור מתנת כניסה, לי-צ'אן

Katsuki

New member
ברוכה הבאה? Oo;

ואני תוהה למה אני מברכת אותך... אני בדרך כלל לא מברכת אנשים. תרגישי מיוחדת. יש לי הרגשה שנסתדר טוב. D: או.. וקוראים לי טלי, ואני בת 15 ואני הולכת עוד מעט לחולון כדי להתרחק קצת מהקטיושות והאזעקות וזה. P:

kagurush333

New member
../images/Emo190.gif../images/Emo194.gif|אנבי|ברוכה הבאה! ^-^

קאגו/אינו זה בסדר וקיקיו גם דיי בסדר לטעמי D: ואגב, גם אני הייתי קוראת סמויה כאן

../images/Emo42.gif../images/Emo189.gifברוכית../images/Emo29.gif

תהני כאן וחל איסור על לקלל דמויות

=_____________=../images/Emo95.gif../images/Emo203.gif

בואו נגיד שאני ארחם ולא אסקול? נו טוב XP ברוכית ^______________^

למעלה