הלו (הלו... הלו...)

דפנושית

New member
Que te mejores!

ומהר
שיהיה סופ"ש רגוע ונעים...

avitalush1

New member
היי

אני די סמויה גם מתי שיוצא אני פה לא הרבה.. ככה זה בצבא

Rony 05

New member
מותר להגיד מספרים של אוגדות?

(אני בטחון מידע, מה לעשות) בשביל שאוכל לוודא שאת איפה שאת חושבת? זה במרכז? אם כן אני בבסיס קרוב אלייך

Rony 05

New member
וקרוב למרכז אחר... ( אם את מבינה למה אני מתכו

וונת)

אני די בטוח שהיא נמצאת איפה שהיא חושבת שהיא

סף הכל, היא בטח מכירה את הבסיס שלה, לא?
חוץ מזה, מי ירצה לענות לך אחרי שאת אומרת שאת מבטחון מידע ואפילו לא יודעת אם מותר להגיד מספרים של אוגדות?! את אמורה לדעת! זה כמו שאלה מכשילה כזאת, אח"כ עוד תביאי לה תלונה

Rony 05

New member
אויש נו, אתה מבלבל אותי! מרוב שאני נזהרת מה ל

להגיד בגלל יוצאות לי שגיאות ולא נראה לי שהמקום שהיא נמצאת מסווג, בכל מקרה אני חושבת שאסור להגיד מספרי יחידות וחוץ מזה אני נראת לך כזאת רעה ? אסור להגיד דברים מסווגים בשביל להגן גם עלייך לא רק עליי...

כן, אסור להגיד דברים מסווגים כדי להגן על כולם

בטחון המדינה על כף המאזניים

חחחחח פעם אחת בא אלייי לאבט"ש בבסיס

חייל מבטחון מידע ושהוא חזר לבסיס שלו הוא שלח לי במייל באבל טרבל בבלס תוכנת הפזמ הידועה לשימצה ועוד מלא משחקיםם חחח הרג אותי מצחוק

תראו תראו...

חבר'ה, צריכים לעבור ימים שלמים עד שאני אפתח הודעת הד (זהו, המצאתי לזה שם) כדי לראות אותכם כותבים פה? בואו נפיח קצת חיים, גם הקבועים, גם החדשים וגם הסמויים! יש לכם המלצות לסופ"ש? מה התוכניות שלכם? וגם, בקצרה - אם בא לכם - איך עבר השבוע האחרון?

דפנושית

New member
היי! (היי... היי...)

אני תמיד פה! אבל נמאס לי לכתוב, כי אף אחד לא מגיב
או שמישהו מגיב בדיליי של שלושה ימים לפחות... בינתיים אין לי הרבה על הראש. מחר ים
שבוע הבא חופש עם המשפחה בצפון + ים
אחר כך מקווה להתחיל לעבוד (?)... לילה טוב

דפנה תכלס מגיע לך תודה רבה !!!

למרות שאני לא בארץ אני עדיין מתעדכן.. ורוב הזמן אין לי כוח להכנס לאתרים אז אני פשוט נכנס לכאן , וכל פעם אני רואה את העידכונים החדשים שלך.. אז תודה רבה !! ואם שמתם לב נטליה חזרה לשיער החלק של פעם והיא נראת שוב בת 25 !! חח אם לא היה את הסדל מאחורה הייתי בטוח שזו תמונה ישנה ... (חח אני מת על זה שנטליה לא זורקת בגדים ופתאום קולטים שהיא לובשת חולצה שהיא לבשה ב2001 .. חח זה מראה כמה היא צנועה תכלס ... ) יום מקסים .. http://www.youtube.com/watch?v=qBhvVmWrvSs&feature=related

עם הבגדים שהיא לובשת רוב הזמן

הייתי מעדיף שלא תהיה צנועה ותקנה בגדים חדשים

היי! ../images/Emo46.gif

מה זה "אף אחד לא מגיב"?! מה איתי?? אני תמיד מגיב! כמעט! אני רואה שיש מוטיב חוזר אצלך, הא? מעניין איך בילית בספרד... תני לי לנחש... ים?
וחוץ מזה - עוד לא סיפרת שום חוויות! אפילו התעלמת מההתעניינות שלי (התעניינתי!)

דפנושית

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

האמת שהעיקר בספרד לא היה הים... אבל כן הלכנו לחוף פעמיים
והיה מדהים, מה אני יכולה עוד להגיד?! אם אני אספר הכל זו תהיה חפירה רצינית...

למעלה