והנה עוד אחד חסר למי שיטעם :)
N NBGirl New member 18/6/03 #34 אלכס, יא חוצפן ../images/Emo46.gif אתה לא זה שמחליט. (כפי שאמרתי קודם)
M meital G New member 18/6/03 #36 אלכס, יקירי, אתה לא *ה*מחליט* העיקרי. יש לך קול אחד כמו לכולם. (לפחות עד שתטפל בעניין ההוא )
א אגוזי17 New member 18/6/03 #38 ../images/Emo12.gif אני רק אומר את דעתי, ונויה, שששששששש מיטל איזה עניין?? תרענני את זכרוני...
א אגוזי17 New member 18/6/03 #47 מי מכיר אותך??? אנחנו חברים טובים.... נויה פשוט אוהבת אותי אבל היא מסווה את זה בכעס ושנאה, היא כנראה מפחדת מתגובות האנשים שיגלו שהיא מאוהבת בצעיר ממנה.... נויהההההה
מי מכיר אותך??? אנחנו חברים טובים.... נויה פשוט אוהבת אותי אבל היא מסווה את זה בכעס ושנאה, היא כנראה מפחדת מתגובות האנשים שיגלו שהיא מאוהבת בצעיר ממנה.... נויהההההה
R raspberry juice New member 18/6/03 #40 חחח האדוב שלי דפוק והתחלתי לעבוד עם תכנה חדשה ככה שלא ממש עשיתי משהו חוצ מלחפש תמונות יפות...הנה
A amit hakapit New member 18/6/03 #49 ../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif אהבתי את השילוב של התותים עם השוקולד.... זה טעים בטירוף. יש לי מתכון לתותים עם שוקולד אבל גם ככה אין תותים עכשיו. אני מבטיחה לחפש אותו, ולהעלות אותו לכאן.
../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif אהבתי את השילוב של התותים עם השוקולד.... זה טעים בטירוף. יש לי מתכון לתותים עם שוקולד אבל גם ככה אין תותים עכשיו. אני מבטיחה לחפש אותו, ולהעלות אותו לכאן.
ס סופרשיפ New member 18/6/03 #52 ../images/Emo26.gifיש פה כמה ממש ממש יפים!../images/Emo36.gif אבל של נויה הכי יפים!!!!!! ואני לא משוחד ומקווה שגם לא שפוט go noya!!!!!
../images/Emo26.gifיש פה כמה ממש ממש יפים!../images/Emo36.gif אבל של נויה הכי יפים!!!!!! ואני לא משוחד ומקווה שגם לא שפוט go noya!!!!!