הלו דוקטור

Maple Leaf

New member
הלו דוקטור ../images/Emo101.gif

לא מזמן קיבלתי את כרטיס OHIP ובכמה מקרים שמתי לב שצריך הפניה מרופא, מה שנקרא Your Phisician. אין לי מושג איך מתחילים עם העניין הזה - האם מקובל כאן בכלל 'רופא משפחה' כמו בקופת-חולים ? במידה וכן, יש למישהו המלצות איך מוצאים כזה, באיזור שלי (North York)?

אכן כן

מזל טוב על כרטיס הבריאות!!!, תמצא/י לך רופא משפחה / רופא כללי, והוא יפנה אותך לרופאים

xrouge

New member
walk-in clinic

מחפשים בדפי זהב. בכניסה, מציגים את הכרטיס, ממלאים טופס קצר עם הבעיה ונכנסים לרופא. הכל בחינם. אפ יש צורך, יינתן מרשם, או הפניה לרופא מומחה. התרופות עולות כסף מלא, אלא אם יש ביטוח משלים מטעם העבודה. לבריאות!

Taz Mania

New member
פשוט ../images/Emo184.gif

מתקשרים לרופא משפחה. קובעים פגישה. מגיעים. מצינים שרוצים שהרופא יהיה רופא משפחה. יקחו ממך מספר פרטים וקבום הענין מסודר. בונוס - מתפשתים ועושים את הבדיקה השנתית באותה הזדמנות. הכל בחינם. walk-in מחוץ לשעות פעילות הרופא. חשוב שיהיה רופא משפחה. רופא משפחה יכול לחתום על הוצאת דרכון קנדי. איפה בNY?
Taz

Maple Leaf

New member
כן, אבל

אתה מתכון להתקשר לרופא משפחה ב-Walk-in clinic או ישירות? שוב, הבעיה היא מאיפה מוצאים כזה כי אני לא מכיר. אני גר ב- Yonge & Sheppard.

Taz Mania

New member
בקרוב ../images/Emo66.gif

להתקשר לרופא משפחה ישירות. אני ישאל חברים על רופאים באיזור שלך ויתן לך תשובה בקרוב.

Taz Mania

New member
רופא משפחה ../images/Emo65.gif

להלן שתי המלצות: Rosenthal @ 416 222-1477 48 Sheppard Avenue West North York ON M2N 1M2 Steinberg @ 416 222-2331 414 Kenneth Avenue Willowdale ON M2N 4W1 רוזנטל דובר עברית. שניהם מקבלים קלינטים חדשים. ושניהיה בריאים...
Taz

למעלה