הלו אנשים!!!

punk girl

New member
הלו אנשים!!!

זה פעם ראשונה שלי בפורום הזה ורציתי לדעת אם למישהויש אתרים על צ´אד מאריי החתיך!!!! (צ´ארלי) ו... אני חייבת להגיד את זה, דוסון מכוער תחת!!!! ולג´אוי יש חיוך עקום!!! והסדרה הזאת צריכה להתקיים רק בשביל ג´ן ג´ק פייסי ואודרי אפילו גרמס´ עדיפה על עקומת הפה והבלונדיני המוכער! (ג´ואי ודוסון בהתאמה!) טוב אז זהו, בטח תקללו אותי והכל אבל בתוך לבכם כולם יודעים שאני צודקת!!!

nitZaPrayTion

New member
את כל כך צודקת!!!

ג´ק הוא הבנאדם הכי מושלם בעולם!!! ג´ן חמודה וגם מדהימה! פייסי ואודרי סתם יפים... ג´ואי באמת עקומה לאלה ודוסון דומה לקוף.. ולזאת שכתבה את ההודעה- יש לך אייסי? בכל מקרה שלי 164706580

איזו הכללת יתר!!!!

טוב זו דעתך המלאה, ויש לך זכות להביע אותה, אבל... תברי בשם עצמך... אנחנו לא מקללים אותך אנחנו סך הכל מגובים למה שאת אומרת! כמו שאומרים על טעם ועל ריח אין מה להתווכח!

איזו הכללת יתר!!!!

טוב זו דעתך המלאה, ויש לך זכות להביע אותה, אבל... תברי בשם עצמך... אנחנו לא מקללים אותך אנחנו סך הכל מגובים למה שאת אומרת! כמו שאומרים על טעם ועל ריח אין מה להתווכח!

Dawson girl

New member
אמממ........

שמעי- אני לא אקלל אותך כי אחרי הכל יש לך זכות להביע את דעתך, זה לא דיקטטורה פה.... אבל אני מתנגדת לך בתוקף! דוסון וג´ואי הם הדמויות האהובות עליי בסדרה! ולא- בתוך תוכי אני לא מסכימה איתך. בכלל! בייי נעמי

למעלה