הלו אנשים

dar dar5

New member
הלו אנשים../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif

מה נשמע? אממ אני עושה בוקריפורט באנגלית על הספר השישי.. אני צריכה להגיש 5 דפים בנושאים שונים בקשר לספר [
] חשבתי כבר עמוד על ג'יי.קיי.רולינג ורציתי לדעת אם תוכלי לעזור לי-אני רוצה לעשות עמוד על שיקויים... אם מישהו יכול לתת לי רשימה של שיקויים, איך הם נראים ואיך הם משפיעים אני ממש ממש אשמח

your avi

New member
הממ...

כעקרון, בד"כ לא עוזרים פה בשיעורי בית. אבל אני חושבת שביקשת כל כך יפה, שאני לא חושבת שיוכלו לסרב לך. כעקרון, אני עצלנית מידי מכדי לחפש, אבל אני בטוחה שמישהו יעזור.

2 Mיכל

New member
1. לא יעזרו לך כאן../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

אנחנו לא עושים בוקריפורטים. 2. לדעתי כדאי לך לבחור בנושא אחר. ניתוח של דמויות למשל, השוואה לעולם המוגלגי, תיאוריות. אם את צריכה עמוד על כל דבר יהיה יותר מה לכתוב, אני בטוחה שיותר תהני ורשימת שיקויים זה בעיקר עבודה שחורה. המורה תעריך יותר דברים אחרים.

2 Mיכל

New member
נכון, אז אמרתי שאין לי../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

מה להציע. ההמשך זו דעה אישית וזכותו להחליט מה שהוא רוצה. זו רק הצעה.

אולי את רוצה שנעשה לך את כל העבודה?

ילדה, אין לי שום בעיה לעזור לך בקטנות, אבל לעשות לך דף שלם של שיקויים, איך הם נראים ואיך הם משפיעים זה מוגזם. אני רק מייעצת לך לברוח מזה, כי אני לא חושבת שיש מספיק שיקויים בשביל דף כזה, אני כמעט סגורה על זה שיש איזה 5 שיקויים מקסימום בספר שמופיעים שם, אלא אם את רוצה מכל הספרים ובכל אופן לכי לעשות את העבודה הזאת לבד.

dar dar5

New member
תודה רבה למי שעזר../images/Emo9.gif../images/Emo182.gif

או לפחות ענה בנחמדות תודה Mיכל- אני ממש מעריכה את הרעיון של השוואה לעולם המוגלגי.. אני אעשה זאת
[חוץ מלוויזית- מה נסגר איתך? ילדה תקראי לחברות שלך]

רולדההה

New member
הממ... הרגעי. ../images/Emo98.gif

את חייבת להבין שזה קצת מעצבן שאת נכנסת לפורום, לא טורחת לקרוא את התקנון שלו, שבו מצויין במפורש שלא עוזרים פה בבוקריפורטס, ולא מבינה למה מעירים לך על זה.

dar dar5

New member
מבינה למה מעירים לי../images/Emo182.gif

לא מבינה למה לענות בגועל

למעלה