הלו אנשושים

הלו אנשושים../images/Emo13.gif

אנחנו הבוקר אחרי סריקת מערכות מוקדמת שהתעכבה בגלל האשפוז שלי בחודש הקודם... אז שבוע 17+5, כל הבדיקות עד היום תקינות, השקיפות עורפית יצאה נהדרת, סקירת המערכות מעולה, העוברית (כן, עוברית) גדלה ומתאימה בדיוק לשבוע ההריון, ת.ל איפשהו בינואר.... ואנשים סביבי צוחקים עליי שאני בכלל לא נראית בהריון כי אין שום סימן חיצוני וגם לא היו סמנים של השליש הראשון, כל הבחילות והתסמינים שיש בד"כ (טוב, באף הריון לא היה לי...) עד עכשיו העליתי 2 קילו ואני שמחה שעוד אין סימן למרות שהאם המיועדת קצת מתבעסת מזה
ההמטומה שנצפתה בזמן האשפוז כ 5 ס"מ גדלה ל 8.5 ס"מ וזה אומר שההריון הזה הוא הריון בסיכון גבוה, רק נקווה שזה ישתנה.... זהו, עכשיו רק מחכים לתשובה של החלבון העוברי בעוד כמה ימים....

מירבי*

New member
פנינוש יקירתי../images/Emo24.gif

אני מאושרת בשבילכם, דיברתי עם ר' והיא בעננים. ג' קצת בשוק..בשקיפות עורפית אמרו לכם שזה בן והנה הוא מקבל בת, היא ממש מאושרת . עוד מעט אתם מגיעים לאמצע ההריון ואז תתחיל הספירה לאחור. פנינה יקרה שלי, שמרי על עצמך, אני מחזיקה אצבעות שההמטומה הזאת תתכווץ ולא תפריע להריון. נשיקות ותמשיכי לעדכן.

איילת567

New member
../images/Emo50.gifמאחלת לך הצלחה בהמשך

הריון קל ומוצלח מקווה שהכל יהיה בסדר בהמשך ד"ש להורים ושלא תתבעס מזה הבטן תצא והיא תרגיש את העוברית החמודה מאחלת לכם בהצלחה בהמשך ובלי הרבה סיבוכים באהבה רבה איילת הפונדי של אירית

נעמה212

New member
בהצלחה פנינה

הלואי וההריון הזה יגמר בלי בעיות אתם בטח מטפלים אצל רופא טוב שיודע מה הוא עושה. ממה זה קורה דבר כזה ברחם? פניהה זה נסיון ראשון שלכם?

לא ממש יודעים את הסיבה

ההשערה היא שבגלל שהייתה בהתחלה שליית פתח חלקית והיא חזרה למקומה במהירות, היה מצב של פקיעת קרומים שכנראה גרמו לקריש הדם... זה נסיון רביעי שלנו, אבל לא הרמנו ידיים וכל חודש התחלנו מחדש עד להריון הרצוי הזה

למעלה