הלו אוואריבאדי!

S.Riddle

New member
הלו אוואריבאדי!

1) ספר חידות של יצירותיו של טולקין- ענק!!!! הכי מעולה בכל העולם!!! יש שם חידות על הכל, ואפילו הצלחתי לענות על כל התשובות לחידונים על פיפין ופרודו, אבל עם סאם הייתה לי טיפה בעייה *ניסקלת ע"י ליאת* 2) סוכריות ג´לי של ה"פ- אל תתבלבלו, זה אמנם לא ברטי בוטס, אבל זה ממש שווה! זה מגיע בקופסא חמודה כזאת עם תמונות של ה"פ, ועם פסלון (!) שמחובר למכסה, ובפנים יש סוכריות ג´לי עם הבתים עליהם! (ירוק עם נחש לסלית´רין, אדום עם אריה לגריפינדורק וכו´) הפעם, המסחור היה שווה! עטיפה מושקעת, סוכריות טעימות, ומחיר של חצי פאונד, שזה 3 שקלים. אכן, מהפך. ^^אישתו של זוגפרח^^ *רוצחת את ליאת על מה שהיא עשתה לי*

S.Riddle

New member
אההה!!!! תקראו את זה קודם!!!

ה-#@$*%#$#! הזה קטע לי את ההודעה! טוב, כתבתי בעיקרון: התגעגעתם אלי ביום שלא הייתי פה? אני בטוחה שלא! בכל מיקרה, אני רק אוכל לומר שלא הייתי מסיבות רפואיות שלא אפרט פה בשביל חלשי הלבב, אבל אני כן אוכל לומר שזה הסתיים בלהוציא לי מבחנה וחצי של דם.... ועכשיו, הנה 2 דברים שימושיים ביותר שמצאתי בלונדון, לשיפוטכם!

cc (סיסי)

New member
טחויעחעח

סוכריות מגניבות, שמעתי עליהם, היו כאלה לקנות באינטרטנט (ממתי מוכרים אוכל באינרטנטר???!!!) ו..חבל שלא עשו מלא טעמים, ובכל פעם שאתה כונה חבילה חדשה היו טעמים אחרים. והיו אולי איזה נגיד 100 טעמים שונים, בסיגנון של הטעמים בספר, והיו מוחרים אותן גם אחד אחד, והיו מביאים את זה לארץ, למרות שבארץ כל שגעון חולף אחרי לא יותר מחצי שנה, ואז כולנו היינו מאושרים מהסוכריות המגעילות שמאלות בצבעי מאכל, חומרים משמרים וחומרי טעם וריח שגורמים לי בחילה... מה זה הספר הזה????

S.Riddle

New member
אוווו.....

זה הספר הכי מדהים בעולם! יש שם יותר מ-100 חידונים של יצירותיו של טולקין, וזה מחולק לפי נושאים, וזה ממש ממש י-פפפפה!!!!!! ^^עכברי קרח ושבלולים בע"מ^^

S.Riddle

New member
מה זאת אומרת "מי זה טולקין?"?????

הוא רק הסופר פנטזיה הכי גדול בכל הזמנים!!!! בחיי, לא קראת את "שר הטבעות" או את "ההוביט"??? אם לא, אז תלך מהר לקרוא את זה! זה הספרים הכי מדהימים בעולם!!! *מתפגרת**שמה שוב את השיר של או! מיי גודס*

S.tal

New member
גם לי גם לי!

גם לי יש צפרדעי שוקולד ואת הג´לי האלה עם הפסלון של הארי בבית! אבל לא מצאתי בלונדון את הברטי בוטס! לא ידעתי איפה להשיג אותן..., ואיך הן בכלל נראות..., מישהו יודע?! למרות שזה כבר לא משנה.....!

S.tal

New member
בעצם....

יש עוד תקווה!!!!!! היפ היפ הוריי! אח שלי נוסע לאירופה לאיזה חודשיים, והוא יהיה באנגליה! ואני אחייב אותו להביא לי ברטי בוטס!!!!!!! איפה אני יכולה להשיג אותן?! איך החבילות ניראות?! אוי, אופס..., הוא כרגע עומד מאחורי וקורא את ההודעה.....

Mooa-Numi

New member
הממ

קראתי את ההוביט ספר יפה אבל שר הטבעות שעמם אותי אז הפסקתי

LuNaTiC

New member
הוא כזה חמוד!!

לירון - באמג אז.. ההוא שם ממממש אבל מממש מזכיר לי את הארי! הוא כאילו.. הארי בלי הצלקת ועיניים חומות בלי משקפיים!!! אבל חוץ מזה הוא ממש הארי..... ו... איכססס סוכריות ג´לי... אני לא סובלת!!!! אבל אני רוצה.. צפרדעי שוקולד!!!!! *מסתערת* בכל כך הרבה רעיונות שלי לפאנפיקים מעורבים צפרדעי שוקולד!!! זה כל כך מצחיק!!! יש לי רעיון ממש מקסים ומרגש.. בכיכוב הרמי ודראקו.. *מוחה דמעה* זה כל כך יפה.. כשזה בראש שלי... המ.. *ענבל מחפשת קשר* אמרתי יותר מדי... -ענבל-

S.Riddle

New member
או..... *סניף סניף*

אני לא מצאתי צפרדעי שוקולד...... *פורצת בבכי* ההוא מאמג? המממ.... אפשרי, אפשרי.... יש איזה אחד גם כן דומה ב"מטאל אנג´ל מרי", אבל הוא ממש חננה.....

נייהאהאהאאא! זוגפרח לשלטון!

ומה זה "לא התלחתי כ"כ עם סאם"?! הא?! הא?!?! =אהמ= *נרגעת* איי קאן בוגי וכו וכו... שערוריה-רק עכשיו אחים שלי פינו לי את המחשב ורק עכשיו התחלתי לכתוב...לא מעניין אתכם, מה? המ...מה ההבדל בין הברטי בוטס לג´לי בינס האלה? -ליאת-

PopPy

New member
חחח, עקרונית ההבדל אמור להיות ש

ברטי בוטס זה א. על שם ברטי בוטס מהספרים (אוו דה שיים - המסחור, המסחור). ב. זה אמור להיות בהרבה טעמים מוזרים, בג´לי בינס יש כמה טעמים קבועים וזה סתם סוכריות שיש עליהם תמונות וציורים ופסלונים של ה"פ.. |S| פופי |S|

LuNaTiC

New member
אנשייייםם

סוכריות ג´לי סאקס!!! איך אפשר לאהוב את זה?? איכסההההה אופפפ ליאת ולירון אני חייבת לדבר איתכן!!

למעלה