הלוק של שרית

גלעד#

New member
הלוק של שרית

בטח אתם חושבים שהתחרפנתי אבל יש לי שפעת אז מותר: איזה לוק יבחרו מעצבי התדמית לשרית להופעה על הבמה? אנחנו כבר יודעים שהיא בחרה להופיע במכנסיים אבל מה עם השאר?... גלשתי לאתר הרשמי החדש והרדוד שלה ומצאתי כמה תמונות. להלן 3 תמונות הגמר - בחרו את החביבה עליכם. תמונה מספר אחת: הלוק ההוליוודי. יתרונות: נראה מתאים לסצינה חסרונות: משדר זולות

גלעד#

New member
לוק מספר 2

הלוק השני נקרא אצלי לוק קורינה מיי, ע"ש הזמרת העיוורת הגרמניה. יתרונות: סולידי, הליכה על בטוח חסרונות: משמעות חדשה לשיר LIGHT A CANDLE

גלעד#

New member
ביצה מס´ 3

לוק "כשטל סונדק התנגש עם יהודית רביץ" רק חסרונות

גלעד#

New member
ותוספת אחרונה ונדרשת

לוק "אמרתי-לסטייליסט-שיעשה-אותי-כמו-מדונה-בקליפ-של-הקאובויים"

asafi22

New member
הבחירה שלי....

אף אחת מההצעות.... לדעתי אם היא תעלה עם אוברול לבן כמו שהיתה במלכת היופי זה יהיה נפלא היא היתה נראית שם מצוין!!!

Asaf S

New member
אני אהבתי.....

איך שהיא היתה במופע של יום העצמאות !! היא היתה שם מדהים.. היא היתה לבושה יפה , מאופרת יפה , והשיער שלה היה שם יפה

מיצי123

New member
אוייש היא כל כך מכוערת

ובכלל , כדאי שהיא תתלבש ממש יפה כי היא תיהיה השנואה של מרכז העניינים, אבל שלא תצפה ליותר מנקודה.

צביקה ו

New member
קודם כל גלעד, החלמה מהירה,

דבר שני - שלוש התמונות הראשונות היו מלפני ששרית הורידה איזה חמישים קילו, ולכן זה לא רלוונטי. ממזמן היא כבר לא מתלבשת כמו איזו דודה בחתונה. אני מסכים שאם היא תתלבש כמו בטקס מלכת היופי זה יהיה מצויין!

איליה.

New member
אם הייתי חייב לבחור מבין הארבעה

בהחלט השלישי. השאר זוועה.

TheShis

New member
קונפה היא קונפה היא קונפה. ../images/Emo9.gif

קצת קשה לייפות אותה יותר מדי. זה מזכיר לי את ליאורה ב-95 כשכל תשומת הלב אמורה הייתה להתרכז בנרות (שלא היו) ובשמלה במקום ביופייה המוטל בספק של הזמרת (למרות שהשיר היה אחלה).

Yaniv-DC

New member
לא משנה איזה לוק

רק שלא יהייה הלוק שעל עטיפת הסינגל...

למעלה