הלוני טונס חוזרים

קשכפית

New member
הלוני טונס חוזרים

בטח שמעתם/קראתם על כך שיש סרט חדש בשם הזה וזה אומר קמבאק לחלק מהסרטים המצויירים שגדלנו עליהם והלכו עם הזמן, ולצערנו החליפו את עידן התמימות והמתיקות כל מיני אנימציות יפניות, סרטים מצויירים של מפלצות ורובוטים ואיכסססס אז מה אני בעצם רוצה, טוב ששאלתם. אניקראתי בעכבר העיר שלרגל זה נמכרות בארץ קלטות וידאו (שאגב קודם לא ניתן היה להשיג, בדקתי) בכמה פורמטים, יש אוספים, יש באגס באני, יש טוויטי וכאלה והקלטות נמכרות בכמה מקומות שאני לא יודעת איפה הם אז מי שיוכל לעזור לי זה אכלה. רשום שם שזה נמכר בטויז אר אס ושם יש גם מבצע שמי שקונה מקבל פיג'מה של לוני טונס לילדים ורשום שזה נמכר גם בכפר הצעצועים וגם זה אני לא יודעת איפה. אני גרה בתל אביב באזור השלום מי שיגיד לי איפה יזכה ב.... כלום! נכון אני מותק? תודה אז להשתמע קשכה

גלי®

New member
כפר הצעצועים, אני לא יודעת איפה

יש אצלכם, אבל , טויס אר אס ויצמן 14 מרכז ויצמן תל אביב 03-6950313 תרימי טלפון ותשאלי...

גלי®

New member
אגב, יקירה, מקורותי התל אביביים

מוסרים, כי הסניף המרכזי של "כפר הצעצועים" בתל אביב, נמצא ברמת החייל, ברח' הברזל...

פרחבר

New member
נשמע מצבע מדליק למי שמכור ל-

מצויירים (כמוני). חושבת שאנחנו שכנות, גרה בנחלת יצחק....

קשכפית

New member
היי כן גם אני מתה על סרטים

מצוירים אבל כאלה שהיו פעם ולכן אני רוצה קלטת. רמת החייל רחוק לי והיום לא היה לי זמן להתקשר לטלפון שגלי נתנה לי, מחר אעשה זאת ואחפש מקום קרוב בת"א כן אני גרה בשכירות ברח' נחלת יצחק וזה נחמד.

פרחבר

New member
יש עוד סניף בפנינת איילון, 2 מטר

מהבית.... שכונה אדירה, ממש כיף, קרוב לכל מקום. בטח נפגשנו במגדלים או בסופר...

bimbo.

New member
גם אני מכורה למצויירים. יש לי

3.5 קלטות מלאות עם טום וג'רי, שהקלטתי בסבלנות רבה

smoker is me

New member
looney tunes

קודם כל לא צריך לחכות שיביאו את זה לארץ, יעשו לנו טובות וימכרו לנו אותן במחיר מופקע. בתור מעריץ מושבע ואמיתי של בגס באני דאפי דק ושות' תרשי לי לספר לך בשמחה שקניתי לפני שבוע 3 דיסקים -שעות של צפייה -של לוני טונס דרך ebay באינטרנט -ועלה לי עם משלוח 120 שקל!!!

קשכפית

New member
וואלה שיחקת אותה.

אין לי די.וי.די אז קניתי בסניף הום סנטר ליד הבית קלטת של אוסף, עדיין לא ראיתי אותה זה עלה 53 שקל לא מציאה אבל שיהיה. שלך יותר שווה כי זה באנגלית. תהנה.

למעלה