הלום בי!

UHUstick

New member
הלום בי!

לאור הודעות התרגום של "גיל מ" (אני חושב שאני יודע מי זה), החלטתי להצטרף גם לאחוות התירגום, אפצח בתרגומי הראשון: הלום בי! הו תינוקי, תינוקי איך הייתי אמורה לדעת? שמשהו לא ימני פה? הו תינוקי, תינוקי לא הייתי צריכה לתת לך ללכת ועכשיו אתה לא בטווח ראייתי הראה לי איך רצית להיות תגיד לי תינוקי, כי אני חייבת (!!!!) לדעת! עכשיו! רק בגלל צ'וריסו: בדידותי, הורגת'אותי אני חייבת להתוודות, עודני מאמינה! כאני בלעדייך, אני מאבדת את מחשבתי תן לי שלט! הלום בי תינוקי בשנית! שאמשיך??? מקור - Brithney Spears - Hit Me Baby One More Time (הכל באהבה)

Gil Bengtzing

New member
יאי, אני משמש מקור השראה ../images/Emo3.gif

עברית צחה =
כמו שאתמול.. המורה למדעים, נתנה לנו לנחש איך קוראים לדבר ששולט בחשמל בחדרה, אז היא אומרת "מתחיל ב-ג'..." אז אחד אומר - "ג' יפית!" השני אומר - "גמל שלמה!" ואז היא אומרת - "לא... גנרטור." ואני מביא עליה את הג'ורה, "מירי, בעברית אומרים מחולל!!!!!!!11111111"
המ, ואומרים פעוט בעברית צחה, לא תינוק
ומה זאת אומרת "אני חושב שאני יודע מי זה"?

UHUstick

New member
היה לך ניק אחר?

(כי אני מכיר גיל מ אבל הוא בבנים בלבד בניק אחר)

Gil Bengtzing

New member
אני מלך הניקים של תפוז ../images/Emo122.gif

אבל בבנים בלבד כתבתי הודעה אחת בחיי עד עכשיו. אני מניח שזה קרה יותר מ-7 חודשים. בכל מקרה, הכינויים שהיו לי עד עכשיו (השלושה שמהם פעלתי הכי הרבה... האחרים לא חשובים) - Gilary M SpongeGil Cool Vibe

J u s t m o i

New member
הוא תרגם לעברית מילולית מאד

את Hit Me Baby One More Time של בריטני ספירס

UHUstick

New member
יש לך טעות נוראית

מילוליות. מכיר? גם Right במשמעות בשיר זה "נכון" ולא "ימני"!

gilad music

New member
אבל...

במיקרה של השיר הזה משמע: מותק ניראה לך הגיוני (למרות הפופ הטיפשי של ברטני) שהיא תשיר תינוקי!?!?

הלום בי! חחחחחחח ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה קורע לאללה!!!! אהבתי!
דין הפנתר

למעלה