הלוחשת לסוסים

Pink Red

New member
אני באמת לא יודעת אם להאמין לזה

או לא.............. זה נשמע כל כך לא מציאותי... אבל אני ילדה שבד"כ מאמינה בכאלה דברים.. אפילו אם זה שטויות!! תארו לכם יהיה אם זה נכון ובעוד כמה שנים הרבה אנשים יבינו אותם!! אמאאא לסוסים יתחילו להיות רצונות משלהם וכאלה!!

collie

New member
הלוחשת לסוסים

שלום, אני מאד אוהבת בע"ח וכותבת בפורום של חיות מחמד. עכשיו ראיתי כתבה ב WALLA וחשבתי שזה will interest אותכם. כתבה ב walla

Pink Red

New member
כן אבל אחר כך לסוסים יהיו דעות

משלהם ורצונות משלהם והם יגידו לך מתי לרכב עליהם ומתי לא וכל מיני כאלה... וגם הסוס יותר חזק ממך ואתה לא יכול לריב איתו על זה...... לדעתי זה סבבה שיהיו אנשים בודדים שיבינו את הסוסים אבל לא יותר מזה!

Pink Red

New member
כן אה..............................

א-ש-ל-י-ו-ת-!

©oliv©

New member
זה בטח עוד מתיחה של אישה שרוצה

הרבה צומי והתענינות כלפיה!!!!! לי לא נראה שזה אמיתי. נכון שלסוס יש רגשות..אבל אף סוס למשל לא ירצה להיות "קפצן" או "אצן". לכל סוס יש את הבעלים שלו שהוא מחליט מה הסוס יהיה אם הוא יהיה "קפצן", "אצן", "פלז'ריסט" או משהו אחר!!!!

dearanita

New member
למה לזלזל? לי זנ נשמע אמיתי!

מה סוסים לא יכולים לתקשר על בני אדם?!

dearanita

New member
למה לזלזל? לי זנ נשמע אמיתי!

מה סוסים לא יכולים לתקשר על בני אדם?!

מאוד מאוד אמין... חחחח

ינקו המפגרת(סליחה.. הכוסית) קראה את זה והיום היא לא נתנה לאף אחד לקרוא לטאורה גמד.. הוא מבין.. הוא יעלב ולא נצליח בתחרות... מאוד מאוד אמין

פחחחחח......./images/Emo6.gif

אבל צודקת!!!! זה שהוא לא מבין לא אומר שמותר לקרוא לו גמד!!! זה כמו שאני יקלל אותך בשפה שאת לא מבינה עדיין זה לא יפה!!

חוץ מזה מה רע בסוסים גמדים?!?!

גם אינדיאנה נמוכה!! אז מה?! רגע למה גם אנשים שהם גמדים זה אומר עליהם משהו?! לא!!! אז בבקשה אל תקללו אף פעם סוס סתם! (אני מקללת סוסים רק כשהם עולים לי על העצבים ויש לי סיבה טובה לקלל אותם....~אהם~בילי~אהם~....תאיר מבינה על מ אני מדברת..)

חחח הגמד היה במין טון אוהב אך מזלזל

כזה... כאילו : "על מי את?" "אני על הגמד"... ואין שום בעיה עם טאור והגובה זה פשוט מצחיק

ORIKA

New member
למי קראתם גמד...../images/Emo46.gif

הוא לא גמד... פשוט יש לו בעיית גובה ותיזהרו להתעסק איתו...קטן,קטן אבל כשהוא מתעצבן כדאי לכם להתרחק. והוא גם אוהב לשחק תופסת(המבין יבין)

בעיית גובה?

חחחחחחחחחח קרעת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא מאותגר גובהית....
היי, התופסת זה כיף!!!!!

למעלה