הלוו...

because im scum

New member
הלוו...

טוב..דבר ראשון לכל אלה שלא יודעים..אני ירדן , אני בת 16 ואכן אכן אני קיבוצניקית.... יש לי שאלה חשובה : רק ביום ראשון אני יכולה לשלוח ציור של רובי לברכה.. יש מצב שהוא יכנס???(פליז!!)

escaping

New member
למה רק ביום ראשון?../images/Emo12.gif

ממ.. תתעלמי מהשאלה אם לא בא לך לענות:) זה יהיה בלתי אפשרי כל כך..
כבר היום בלילה הכל נערך ומוכן...
אם תרצי את יכולה לכתוב ברכה שתספיק להכנס...
אני מצטערת...
אכן באסה... מה שכן, אם תשלחי את הציור ממש מוקדם מחר אני אוכל להכניס אותו.

escaping

New member
תפנית מהירה לטובה! להכנס!

כל מי שעוד לא שלח ברכה או ציור ורוצה לשלוח מוזמן לשלוח עד השעה חמש וחצי היום!!!! תזכורת- ברכות במסר ליוזר "רובי וויליאמס" פה בתפוז או לכתובת האימייל [email protected] ציורים רק לכתובת האימייל [email protected] למהר!

because im scum

New member
יופי!!

איזה מזל! שלחתי את הציור..ואני אשלח עוד קובץ שהוא יותר קטן- לנוחיותכם. תודה תודה!!

because im scum

New member
טוב..אין טעם

אני לא אשלח עוד קובץ- כי זה אותו ציור, ואם הכנסתם אותו לברכה אז הסתדרתם עם הגודל והכל..תודה!

because im scum

New member
אמרת שיש לך את הדיוידי ההוא?...

כמה קטעי בונוס יש במשחק??הגעתי רק ל3...

escaping

New member
בכלל לא הצלחתי לעבור את המשחק ../images/Emo6.gif

אני מה זה חרא בזה...
רציתי לעשות דף ולכתוב שם מספרים לפי הסדר שהאורות מנצנצים ועברתי שלב אחד, ואז פתאום התחיל עוד שלב
גוד זה היה מדכא... D: אני צריכה לנסות לעבור את זה עוד פעם... יש לך במקרה את הדיוידי where egos dare?

escaping

New member
מה שכן, ידוע לי על 3 קטעים../images/Emo9.gif

אני לא בטוחה, אבל רוב הסיכויים שזה רק שלוש קטעי בונוס:)

because im scum

New member
עם קצת מאמץ...

את תצליחי..זה לא מסובך...צריך לתרגל קצת ומקסימום רושמים על דף...לכל קטע בונוס צריך לעבור שלושה משחקים... יש קטעים נחמדים..אחד אפילו שווה .. ולא, אין לי את הדיוידי שאמרת... ראיתי שמוכרים בארץ את הדיוידי של "angels" אם אני לא טועה..אבל הוא גם יקר מאוד..

escaping

New member
טוב נו...../images/Emo9.gif

אני צריכה לנסות... כן באמת מוכרים את אנג'לס בארץ. ואם אני לא טועה מוכרים גם את לייב אט דה אלברט הול... וכן, זה יקר... אבל זה מחיר של דיוידיז
רוצה דברים חדשים של רובי!!! עכשיו!!!!D:

למעלה