הלוו

גקיקולה

New member
הלוו

רק עכשיו ראתי את התגובות שלכם על ההודעה שלי ומשומה אני לא מצליחה להעביר את השרשור לדף הראשון אז אני ארשום כאן בערך את מה שהגבתי- קודם כל תודה על הקבלת פנים :) אילן אחד שאל אם אני כוסית.. חחח.. אז החלטתי לעלות תמונה שצילמתי במיוחד עכשיו במצלמה של המחשב (ככה שתסלחו לי על האיכות) ממ.. שאלתי גם מהן ההופעות הקרובות? אם מישהו פה הולך? ואם אתם אהבתם יותר את הגירסא של האולפן ל"אפגוש את אלוהים" (מה שיש בגלגלצ) או, כמוני, את הגירסא של ההופעה? חוץ מזה, אני הדר, בת 17 מגן יבנה. אם כבר העלתי תמונה, אולי נעשה איזה שירשור תמונות של החבר'ה פה? יומטוב :)

ilanflip

New member
חחח חמודה!

שתדעי לך שזה צולי אמר לי לשאול פשוט הוא מנהל אז אסור לו!../images/Emo8.gif סתם..אז סבבה אחלה תמונה וזה.. לשאלה שלך על הגירסאות..אממ אני אישית לא בדיוק שומע אותם בדיסק ככה סתם כי זה מוסיקה לרקוד פשוט אז או שזה הופעה או במסיבה אז שירים מהדיסק של ההופעה החיה. אמממ תמונה כן? יומצוין

גקיקולה

New member
להלהלה

בן כמה אתה? מאיפה? אל תשכחו שאני חדשה.. אני לא יודעת עליכם כלום :)

ilanflip

New member
וואללהה..

אני בן 17 טרי כזה חודש! מגבעת עדה-זה שאת לא מכירה זה שם המשחק!(ליד זכרון יעקוב) אבל אנחנו בייצוג חזק ביותר פה... וזהו מה בעבורך בת כמה? מאיפה? יש חבר?../images/Emo8.gif חחח יומטוב. גמל שהשפיך עליו גמל.

ilanflip

New member
אההה...

אכזבה לכל גברי הפורום! גן יבנה אה? יש מצב שיש שם מישו שקוראים לו סיוון והוא בן?

otzzto

New member
חח אכן אכזבה אבל גם ככה...

לא מתעסקים עם גן יבנה, אילן, רק שוברות לבבות שמה (XDXDXD).

otzzto

New member
אילן!

מי זאת שם בצד? נראה לי שיש לי ניחוש.... קודם תגיד אבל.... הולך להיות בנזונה הבמה פתוחה, למרות שקצר ממה שחשבנו. עדיין טוב אבל, קטע כלי (הבנת? הוהו, תולדות המוסיקה,בעבעלחיבדלבידל) מקורי. אמממ מי שרוצה ובאיזור יום חמישי במה פתוחה בגבעת הסוסים בגבעת עדה (חחחחחחחחחחחחחחחור). נראה לי עשרים שקל כניסה. קיצר, אילן תן פרטים וזה...

ilanflip

New member
ביג'יי יטמבל מה אתה רוצה? הוא שאל מיזאת..

שבתמונה איתי שרואים רק רבע ממנה.

bjben

New member
וענית סתם מישהי

והדבר האחרון שהיא זה סתם מישהי (אני מאוד מקווה שזאת באמת מי שאני חושב שזאת)

bjben

New member
אופס עכשיו שמתי לב שיש לה שער ארוך

אז זאת לא יכולה להיות מיה תתעלם מכל מה שאמרתי

למעלה