הלוו לכולם!

devil lady

New member
הלוו לכולם!

חדשה בעניין ורוצה לדעת יותר! מתי מתחיל משחק התפקידים הבא? ואם אפשר איזה טרמפ על הסברים קצרים...יועיל מאוד!

dragon zlotnik

New member
ברוכה הבאה!!

קבלי כוס שיכר על חשבון הבית, התחממי מהאח והיזהרי מהדרקון שמשגיח על הפורום, ואל תדברי על תפלץ הביבים שעזב כי זה נקודה רגישה אצל כמה מהאנשים. דבר ראשון, תגידי מה את כבר יודעת שנוכל לתת לך את המידע שאת לא יודעת. דבר שני, לא הבנתי את השאלה "מתי מתחיל משחק התפקידים הבא". ובכן, בשביל לשחק משחקי תפקידים, צריך לארגן קבוצה שבקטע של הדימיון והפנטסיה, לקנות את הספרים של השיטה שבא אתם רוצים לשחק(יש את הספר של מו"ד גרסה 3.5 מתורגם בחנויות משחקי תפקידים) לקנות קוביות להחליט על שה"ם ולהתחיל לשחק. בכל מקרה, תגידי מה את יודעת ונוכל לתת לך עוד מידע. (מומלץ לקרוא את המאמרים, הם יכולים לעזור)

בורן

New member
ברוכה הבאה!

ותחזירי את כוס השיכר! אין אצלנו דברים בחינם- אם תשלמי מספיק, תקבלי שירות טוב כלומר את כוס השיכר; אם תוסיפי עוד קצת (בעצם הרבה) כסף- תקבלי גם את הכורסה והאח שזלוטניק הבטיח.

dragon zlotnik

New member
תפסיק להיות כזה קמצן!!!

תהיה קצת מכניס אורחים! בגללך יפסיקו להתארח ושלם מס' חודשי. (הכוס שיכר והאח יצאו משתלמות!)

naring

New member
תשובות רציניות מאדם רציני. (../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif)

משחק התפקידים הבא מתחיל ממש ברגעים אלה. הופ! הנה עוד אחד התחיל, ו... עוד אחד! בקיצור, משחקי תפקידים מתחילים כל הזמן. הרשי לי להניח שהתכוונת למשחק בפורום? יש כאן משחק שמתפתח כרגע, בשם "ריקוד הדרקונים" בשיהומו של DIDGIN (שיהומו מלשון שה"מ, שליט המשחק). הסברים קצרים? אוקיי, ככה. מה הם משחקי תפקידים? לחצי כאן. זהו הסברו של דרגורן, אביר הפורום. המשחק של DIDGIN הוא בשיטת D&D, מבוכים ודרקונים, שאני מניח שאת לא מכירה בהתבסס על זה שאת חדשה בתחום. עוד שאלות? אל תתביישי, אנחנו כאן בדיוק בשביל זה (טוב, יש עוד כמה מטרות...)

Nihau

New member
ברוכה הבאה!

אכן, מאמרי המערכת זה רעיון טוב. את יכולה להצטרף למשחק פורום הארוך נורא- זה עם הכוכביות האדומות. בשביל משחק תפקידים עדיף למצוא קבוצת אנשים באיזור הקרוב לביתך מסתובב פה איפה שהו לינק לגילדה, שם אפשר למצוא אנשים קל"ב. בטח מישהו מהאנשים הטובים בפורום יוסיף אותו פה.

ogmios

New member
Welcome Aboard

ומצ"ב הסבר קצר על משחקי תפקידים, מתוך פרוייקט אוגמיוס

Hammerfall

New member
שלום לך גברת שטנית שאוהבת פיות?!

ברוכה הבאה לפורומינו הקט.... רוצה לדעת יותר על משחקי תפקידים? הכי טוב זה לקרוא את ספרי החוקים למצוא קבוצה ולשחק.... מתי מתחיל משחק התפקידים הבא? מה זאת אומרת משחק התפקידים הבא? של קבוצה מסויימת? של אנשים מסויימים? בפורום? למה בדיוק את מתכוונת? בכל מקרה בהצלחה בהמשך\תחילת דרכך כשחקנית משחקי תפקידים, מי יתן וחיפושייך יניבו קבוצה טובה של שחקני DND שיסכימו לאמצך ולקחתך תחת כנפם וללמדך את רזי המשחק...

DDN

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo24.gif

מקווה שתשתתפי ולא תתביישי לשאול שאלות. את מוזמנת להנות מהכנסת האורחים שלנו ומכוס מים מהברז על חשבון הבית
תמיד מתחילים משחקי תפקידים, בצורה ממוקדת יותר, כרגע בפורום רץ משחק בניהולה של ניהאו ובקרוב יעלה לאוויר המשחק של דידיג'ן. איזה הסברים את צריכה?

devil lady

New member
פייייייי יו מלא מליון סמן לא נכנסתי

סורי פשוט אין לי חיים בימים אלה! הבגרויות רומסות את חיי האינטרנט שלי ולא היה לי זמן להיכנס! אז איך אני בדיוק נכנסת למשחק תפקידים? סלחו לי על הבורות אני רק יודעת שבמשחקי תפקידים כל אחד תופס לו דמות ומתחיל לשחק אותה על הצד הטוב ביותר...אבל חוץ מזה...כלום! איך מתחילים לשחק? איך תופסים קבוצה? ילדה - אחת הרבה שאלות...!

DDN

New member
איך מתחילים?

מוצאים קבוצה ומתחילים לשחק איתה! איך מוצאים? גילדה או פורום. קישור לגילדה נמצא בקישורים - זה מאגר השחקנים הגדול. ונכון, כל אחד תופס לו דמות. לפעמים צריך לדעת חוקים וכו'. איך הגעת לתחום?

devil lady

New member
הגעתי מתוך עניין!

וגם עקב הכמעט נסיעה שלי לביגור 4!!!!! דאמט מהזה רציתי להיות שם!

למעלה