הלוו אנשיםם......

PURPLE CHICKEN

New member
חחחחחחח....../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אנחנו? מפחידות?
חחחחח.... טוב, אמממ... אולי אנחנו קצת מפחידות....
אבל רק קצת...
הייתי מגדירה אותנו בתור מוזרות/ לא מובנות/ פסיכיות/ וכו´ וכו´..
אבל מפחידות?
חחחחההה פעם ראשונה שמישהו אמר לי שאני מפחידה!!
אל תדאג אני לא שונאת אותך עכשיו, להיפך!!
חחחח זאת אפילו מחמאה!!
חחחח....

../images/Emo6.gif

*לוחשת*יש לו פוטנציאל... תקשיב... אמ. רגע. *מפסקיה ללחוש* אוקיי. ג´קי הג´וק! ידעתם שיש ספר ילדים כזה?
באמת
ויפה שנחמד לך להיות פה.
מה?

4667

New member
../images/Emo12.gifאת מדברת עלי ?

שאני אבין, ואם מישהו ראה פעם סיינפלד שיקרא במבטא ערסי של פורטוריקנים את הדבר הבא: WERE YOU TALKING ABOUT ME ? Cause i thought you were... so were you or were you not? ANSWER ME!!!!!!!! טוב, דיי, בטח אף אחד לא מבין פה על מה אני מדבר * זוכה למבטי o_O רבים מכל כיוון * לא משנה, קיצר, הנה אני פה. ואי אפשר בפורום ב"ג לכתוב הודעה מבלי לסיים ב: *נסקל*

לאנה

New member
חה - חה חה...

אהבתי את הקטע האחרון..., אני ווי, I WAS talking about you. אמ, כתבתי את ה"was" באותיות גדולות כדי שתקראו את המילה בהדגשה..., אמ, כלומר, כמו בפרק ההוא בFriends, שהם צחקו על צ´אמדלר ועל צורת הדיבור שלו..., בלה. אני ווי - אתם יודעים שהמווון זמן לא כתבתי "*נסקלת*"?! *נסקלת, וואט אלס?*

../images/Emo12.gif

טומאטוש!
, הא!,
אז, אממ..., צריך להגיד: "הזכירו אותי!,
" או פשוט לכתוב (לכתוב?
) "
"? לא משנה
... אז ברוך הבא
אממ... הייתי אמורה לעשות ככה: "
" אבל אין לי כוח למחוק
..... לא משנה
.... אז.., אממ..., אני כרמל, אבל לאנה (לאנה, מור, וואטאבר
) קוראת חלי מלונית, או, אמ, טומאטוש (כנב"ל - ´כנזכר בהודעה למעלה´
) או, אמ.., מלוניתוש, אבל... אממ... אפשר לקרוא לי איך שרוצים
אוייש!, שכחתי!, יש גם את מל, או, אמ, פוקי פיטץ´
(טל
), אבל עזוב,
לא משנה, אני לא אפחיד אותך...
ולאנה!, שכחת את "לאנושיקה"
?

לאנה

New member
../images/Emo12.gif

"לייק דה!" לעצמי!!!, איך שכחתי את "לאנושיקה"?!, והיו עוד כל מיני שמות..., אני אחפש אותם אח"כ...
לול!!!,
, כנב"ל!!!, חיחיחי, זה מזכיר לי קניבל..., קיי, אז מעכשיו אני קוראת לזה קניבל, אנא, אנשושים, שימו לב לכך. לול...

למה "מבדרת היא מילה מבדרת"...

מוכר לי? מממ.... אה. הייתי נוכחת. נראה לי... אניווי, רציתי להגיד משהו........ אה! זה הזכיר לי את אוי וויט´ דה פודלס אולרדי! לול, איזה קטע שולת! אווווו ובהזדמנות זו! אתם ח-י-י-ב-י-ם לראות את פרק 22 של העונה השישית של באפי *נסקלת* בחלק שג´יילס צוחק..... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... בחיים שלי לא ראיתי בטלוויזיה משהו שהתעלה על הקטע הזה! כל כך מדהים! כל כך.... מצחיק! אתם חייבים! חייבים! עכשיו! מיד! ברגע זה! צריך לנסוע ליחזקאל
זה... זה לא היה אמור להכנס פה... משכיר לי שהסתכלתי בכרטיסישי שלי (אני... קצת משועממת
) וראיתי שכתבתי הודעה בפורום באפי. אוקיי. לא כזה נדיר. אז רציתי לראות מה כתבתי וכשפתחתי אותה נוכחתי לדעת שלא אני כתבתי!
(הסתערות קושקושים? o_O) אז... אמ... כן.

מס´ 2...

מי אני? כן אתה, מה פתאום... *שלל מבטים מוזרים* אההה.... אז, אמ, אה, מה המצב? *מנסה להשמע נורמלית**מוותרת* שלוווום.... יאללה, עוד נציגים מבני המין הטיפש, כהגדרתך המדויקת משהו........ ואפילו יש לנו נציג! מחיאות כפיים לגיל וערן... וגם אביב היה פעם... (שאול הצנצנת! לול
) וגם היה זיו... ועוד כמה... אניווי, אינדידי,
רולז! (אני רואה שכבר קלטת ת´מושגים
).... ומדוע כאבי הלב? (לי, אישית, כואב הלב בגלל טריסטושי)... --מיכל

mgirl

New member
מזה?! סליחה?! לא רוצים אותך כאן!

תירגע! צוחקים עליך!

למעלה