הלוו אנשיםם......

בודד17

New member
הלוו אנשיםם......

שמתי לב שהבנים פה הם מיעוט (עם אני טועה אני מבקש הוכחה!!) לכן אני מצטרףףףף לפורום..... עם כמובן תירצו אותי כאן אני מוכל להיות אחד מהנציגים של המין הטיפש! באג זאת אחת התוכניות האהובות עליי 0מצטער לא מסוגל לראות פרקים חוזרים זה עושה לי כאבי לב!) שלכן ושלכן באהבה, דה וואן אנד אונלי (וטוב שכך) ערן!

לאנה

New member
../images/Emo12.gif *מס´ 2*

את פה?! ולא אמרת לי?! נפגעתי. די, אני טיפשה היום. ולא טיפשת, טיפשה.

PURPLE CHICKEN

New member
moi?../images/Emo12.gif

אר יו טוקינג טו מי?
מה זאת אומרת לא אמרתי לך?!
לא שלחתי לך מסר?!
לא כתבתי פה איזה... אמממ... 2-3 הודעות היום?!
הא? הא?!
לא הרגתי בודדה במיוחד כאן בפורום כי חשבתי שאת הלכת?!
לא?!
ואחר כך את עוד מאשימה אותי...
הא!
חחחח.... סתם!!

לאנה

New member
../images/Emo46.gif

מה?! ירדן, וואו, לא הייתי מאמינה..., חשבתי שאת הרבה יותר מ..., מ..., אוף, מרגיזה שכמותך.
סתאאאם קושקושית!!!, לול!,
חחח, ולא, אמ, שלחתי לך תשובה, אבל, אמ, אין לחץ, קחי את הזמן...

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo12.gif

את גם קושקושית!!!
ו... אממ... (hum...
) את בטוחה ששלחת לי תשובה?
זאת אומרת- מתי? עכשיו? או... קודם?
כלומר, קיבלת את המסר שלי על... מממ... המוזיקה שאני אוהבת?
פומבה?!

לאנה

New member
כן!!!

וואו, וכתבתי המון, כי מוזיקה היא פרקטיקלי מיי לייף..., את בטוחההה שלא קיבלת שום מסר?!

PURPLE CHICKEN

New member
../images/Emo4.gif

כן קיבלתי את המסר הזה!
אבל... אבל... החזרתי לך מסר וכתבתי איזה מוזיקה אני אוהבת...
וזה היה ארוך! מאוט אפילו!
קיבלת את זה?

לאנה

New member
../images/Emo12.gif

לא בדיוק..., כלומר, לא. שניה, אני אבדוק את תיבת המסרים ליתר בטחון.

PURPLE CHICKEN

New member
לא?!../images/Emo12.gif

אבל זאת הייתה הודעה כל כך... כל כך ארוכה ויפה...
אויש...
אמממ אני צריכה ללכת עכשיו אז... אמממ.. אני אכתוב לך מחר מחדש!!

לאנה

New member
../images/Emo12.gif

סופסוף הודעה חדשה..., חשבתי שאשאר גלמודה בפורום לנצח..., חח, סתאאאם, רצוי לא להבריח את החדשושים..., לפחות לא ממש בהתחלה...
ג´ס קידינג. למרות שזה לא היה ממש מבדר, אבל, וול, לייף טאף. חחח, שמרית, את זוכרת את הפעם ההיא עם "מבדרת היא מילה מבדרת"? אני ווי - ברוך הבא לפורום באג!!!, אני מור הידועה כלאנה הידועה כמור הידועה כבלה. לא, אמ, האחרוןהיה בלי קשר. וואו, אני מוזרה היום, אבל לא כמו תמיד, היום..., היום זה שונה. *מהרהרת בחשיבות**יה רייט*. אני מקווה שתהנה פה!!! נ.ב: גם גיל הוא די חלק מאיתנו, כלומר, יש פה עוד בן, אבל, אמ, הוא לא כל-כך מבקר אותנו..., אני אאלץ לשוחח איתו... *טומאטוש!!!**סתם תשוקה**
*

לאנה

New member
יאק, הודעה גועלית...

ו... - מה לעזאזל זה מוסים?!: חח = חחח *אני נוהגת להשתמש במס´ טיפולוגיים**וואטאבר* ג´ס = ג´סט האחרוןהיה = האחרון היה

בודד17

New member
אוקיי

נראה לי למה איך קוראים לו לא כותב פה הרבה..... אתן מאוד מפחידות!! אבל אותי אין דבר שיפחיד כי אני גבר וגבר לא מפחד (אמאאאאאאאאל´ההההההההה ג´וקקקקקקקקקקקק!! איפה איפה? ג´קי תהרוג אותיייי! עמרם מה אתה מסתכל תביא תנעל לא את הכפכף תמגףף!!) אחאם! אחחאם! אחרי המונולוג המרגש... רציתי לאמור שנחמד לי להיות פה וד"ש חם חם ללירוני כפרוני עלייךךךךךך!! לירון מה קרה את כועסת היום על העולם? רבת עם צליל או משו?

לאנה

New member
חההה...

*פלאשבקים ל"לא פרומו"* אבל, אמ, אל תדאג, היום אני סתם אידוטית, בדרך כלל אני מוזרה.
. אויייש!, את מכיר את לירוני?!, כלומר, אה, לירון?!, כלומר, אהמ, z O e i?, כי אם אנחנו מדברים על אותה הילדה - אני פשוט אוהבת אותה!

בודד17

New member
כן זאת אותה הלירון....

חחחחח.... הצעתי לה נישואין היא לא הסכימה...סתם מרשעת!! ו...ו..... בואנה אתן יודעות שיש לה שני קעקועים אחד על הגב ענקקקקקקק של מין כאוס כזה והשני ורד ברגלללללל מאגניייבבבבבבבב!!! גיליתי את זה שבוע שעבר שהייתי במסיבה איתה.... בלעעעעעע....... בואנה איזה כיף זה להגיד בלעעעע...בלעעעעעעע

z O e i

New member
בלע זו לא מילה

זה דרך חיים...
מה קורה ערןןןןןן... הואו נעשה דיון עלי...
בעעע... לאנה איי לאפ יו טו!

z O e i

New member
לאפ יו טו ערן, העיפו אותי מהכסא

ולא נתנו לי לסיים את ההודעה... חוצפהההה

בודד17

New member
לירי.....

נונייייייי כפרוני (לא צליל אבל דומה) קיצקוצ רציתי לאמור לך שאיי לאפ יו סו מאטצ´´´´´´........ ו....... שרייייי וצליל תחזירו מייד תכיסא עם לא אני יכנס בכם !! אני שיכור תיזהרונה!

למעלה