הלווין ב-16E

orange2

New member
הלווין ב-16E

שלום לכולם! יש לי צלחת 1.20 מכוונת להוט-בירד.אני יכול,עם אותה הצלחת,לקלוט גם את הלווין ב-16E?האם איכות הקליטה תישאר טובה בשני הלווינים?איך בכלל אפשר לעשות את זה ומה צריך להוסיף? תודה רבה!!

רמי א

New member
אתה צריך מתקן עם כמה LNB

יש האומרים שמתקן כזה מוריד קליטה אבל אני מאמין שעד 2 LNB.זה לא מוריד קליטה מדובר לרוב בצלחת אופסט. שהLNB לא במרכז. בקישור למטה יש תמונה של המתקן.

טוב -לא צריך ללכת כך כך רחוק, פשוט

אפשר להתקין עוד LNB אחד , פרוצדורה נפוצה מאוד באירופה למי שרוצה (רק שם- לא כאן) לקלוט בצלחת אחת את אסטרה (ב-19.2) ואת הוטבירד (ב-13) או את הוטבירג ואת W2 (ב-16) . ההמלצה שלי : תבחר מתקין מומן שיעשה את זה בצורה הטובה ביותר. אין סיבה שלא תוכל לקלוט את שניהם בצלחת כזו.

bbzion

New member
שלום עלי . קשה לי להאמין שאפשר

לקלוט את אסטרא עם צלחת 120 ס"מ, ועוד לקלוט גם את הוטבירד. להתראות

ליאורש

New member
No.

we could´nt get 28.5 and 28.2 on the same one, and you want 19.2 ? it needs it´s own f*****g dish, or a motorised one (if you have a ladder, that is)...

harv

New member
dont be a git

have you tried it. move your second lnb from its boring 13 east shite and try it. we were trying to get 28.5 and 28.2 with one lnb, thats why it didnt work so well. i´m gonna shove ladder up your arse boy

ליאורש

New member
don´t be rude

even if you stick the LNB´s together it will be too far apart to get those two close sat´s, since the LNB has some width itself. Plus, 13 is my only option, since I am only using the digibox , and 13 east has many 27500 SR channels. Espacially music and german channels...

למעלה