הלווו?..

keren007

New member
הלווו?..

אני שומעת את ההד של עצמי! (מי מי מי מי מי.....) אני לבד?!

ויקי16

New member
../images/Emo24.gif

לא חמודה , את לא לבד, אנחנו איתך, תומכים בך, אוהבים אותך. אל תדאגי, הכל יסתדר, אנחנו נעזור לך לעבור את זה... (הממ...התבלבלתי בפורום?)

keren007

New member
לא התבלבלת....

אני פשוט לא יודעת איך להתמודד עם זה..... מבינה? הלכתי כבר לטיפולים אצל 5 פסיכיאטרים שונים וכולם התאבדו מנסיבות מאוד מוזרות.......

keren007

New member
רוצה שאני אגיד את מספר העובדות

הסוציאליות שלי? שהלכו....

ויקי16

New member
חכי...

אני צריכה לנקות את האוזניים...קצת קשה לי לשמוע אותך כרגע...

ויקי16

New member
תודה על האיחולים...נהינתי מאד...

טוב..עכשיו חזרתי...ואני מקשיבה... שיפכי את כל הסיפור מהתחלה ורצוי שלא עד הסוף...(איזה ציפור לחשה לי פה, שבסוף הסיפור גם אני "הלכתי" ובינתיים לא בא לי...) יאלה..קדימה...כולי עין...

ויקי16

New member
תודה על האיחולים...נהינתי מאד...

טוב..עכשיו חזרתי...ואני מקשיבה... שיפכי את כל הסיפור מהתחלה ורצוי שלא עד הסוף...(איזה ציפור לחשה לי פה, שבסוף הסיפור גם אני "הלכתי" ובינתיים לא בא לי...) יאלה..קדימה...

ויקי16

New member
תתגברי על זה...

אני יודעת שזה קשה...אבל זה יעזור לך להרגיש רע יותר...מבטיחה...כולנו נשנא אותך...יתרון לא מספיק גדול?

ויקי16

New member
הממ...אם תספרי לי...אני...

אפצה אותך במשהו שלא תשכחי! (אני אשלח לך וירוס..שידפוק לך ת´מחשב...מבטיחה שזה יהיה בלתי נשכח...יש העדפות?)

ויקי16

New member
או קיי!

אני אתן לך
,
,
,
,
,
, ו
! עכשיו תספרי לי? תראי אני ממש חייבת לדעת...יש לי בעוד חצי שעה פגישה עם עובדת סוציאלית...זה באמת חשוב...ספרי כבר! נו!! את תעברי את זה!! (היזהרי בניסוח..העולם הזה קטן...רצוי שזה לא יגיע לעיני האנשים הלא נכונים)

keren007

New member
טוב אז אני אגלה לך............

איבדתי את העיפרון שלי...

ויקי16

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

איך? למה? מתי? איפה? עם מי? איזה?

למעלה