הלווו

DuLcE NeTa

New member
הלווו ../images/Emo187.gif

מה קורה בננות חעמודות.? טוב אז אני צכה עצה. אבל קודם אני רוצה להגיד שהתגעגעתי! ורק שתדעו שלמרות שאני לא מגיבה המון זמן אני כל הזמן נכנסת לקרוא. פשוט זה מתיש אולי להגיב. :-\ קיצר. השאלה-->לחברה שלי יש עודמעט מומולדת. עכשיו מה הבעיה? שאני לא יודעת מה לקנות לה! ומה עוד יותר בעיה? שאמא שלה עובדת בחנות כזאתי מגניבה. [עם דברים של פאנקיפיש ובגדים ותיקים וכו'] אז כאילו אני לא יודעת מה להבביא לה! והקטע העודיותר בעייתי שהייתי רוצה לקנות לה דיסק אבל יש בעיה!. זה יקר מדי ויש לי תקציב נורא קטן :( מה לעשות!?
תודה מראש, נטע
חזרתי לחיפושית.

Roniii

New member
הנה כמה רעיונות../images/Emo77.gif

1. את יכולה להכין לה דיסק עם אוסף של שירים שאת אוהבת, ולעצב לו עטיפה 2. את יכולה להכין לה שרשרת או צמיד בחנויות של חרוזים 3. את יכולה לקנות לה כדורי ג'אגלינג (הם לא יקרים. אני קיבלתי כאלה ליומולדת וזה ממש כיף) 4. אם יש לך חברים שמנגנים בגיטרה, אתם יכולים לכתוב לה שיר ולהקליט אותו אפילו עם מקרופון רגיל על קסטה זה כל מה שעולה לי בראש בינתיים
בכל מקרה, שיהיה לה המון מזל טוב!

אהבתי את הראשון... אמ...

בוא נראה... את יכולה תמיד להביא כסף אבל אם את רוצה משהו מיוחד אז הנה כמה הצעות... א) אני קניתי בריסטול גדול ומן דף כזה שהו מדבקה, הכנסתי לחברה שלי כתר ושרשרת כזאת שרשום עליו את גילה ואפיתי לה עוגה היא מאוד אהבה את זה... ב) אמ.. את יכולה להכין מסיבת הפתעה במקום כלשהו, להקליט את החגיגה על קלטת ובסוף להביא לה אותה עם סוכריה... ח... את זה סתם המצאתי וזה אפשרי רק אם יש לך מצלמת ווידאו... וזהו אין לי יותר אני פשוט לא כל כך טובה בזה
מקווה שתצליחי ומזל"ט!

natasha89

New member
:)

תקני לה איזה משהו קטן לא יודעת..איזה מחזיקה מפתחות או משהו (תלוי מה היא אוהבת) וברכה ותרשמי משהו חמוד.. וזהו :)

למעלה