הלווו?העררה

יסמיני3

New member
הלווו?העררה

אמ..אמ..אני ממש לא מתחנפת אני אומרת את האמת על דניאל מורשת והוא בנאדם מדהים אני מכירה אותו אז אם לא נאה לך אזזזזז בבה בביי טוב חמד? ו..ירין..חח סליחה שלא עשיתי במסססססססר עכשיו אתה יכול לבוא ולצעוקק עליי=]

תפסיקי להציף ../images/Emo70.gif

תפתחי הודעת
וזוה , ותוציאי הכל , את כל מה שיש לך להגיד.

יסמיני3

New member
לזזהה

סליחחחה רבה! אאמ זה פורום לכולם נכון? זכותי לעשות מה שאני רוצה נכון? מה אכפת לכם אה? תביאי לי סיבה!

Yarinv

New member
כן, אבל לפורום יש גם חוקים

וכדי לשמור על הסדר בפורום לא פותחים כל שניה הודעה בשביל משהו שאת רוצה להגיד. הייתה פתוחה הודעה בנושא ה"הודעה" על השביתה אז אפשר להגיב לשם אם יש לך שאלה בנושא, לא צריך לפתוח בשביל זה הודעה חדשה. את מוזמנת גם לקרוא את תקנון הפורום שבמאמרים ולקרוא עוד דברים שקשורים בחוקי הפורום.

את לא יכולה לפתוח על כל דבר קטן,

שבא לך להגיד הודעה
זה לא פורום שמנוהל ע"י אנשים שלא איכפת להם מהצפות זה פורום אחר שבאמת איכפת לו מהחוקים...
אני מקווה שלא נפגעת אבל באמת , תקראי את החוקים לפני כל ההצפות שאת עושה פה... לשם כך עושים אשכול
ובו את יכולה לשכתוב מה שבא לך.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifאהלן יסמין!

ברוכה הבאה לפורום
כמו שכבר הסבירו לך, לפורום הזה יש כללים, ואחד מהם הוא שצריך לשרשר. השירשור נועד כדי לשמור על סדר בפורום. ברגע שכל אחד יפתח הודעה חדשה על כל דבר קטן שהוא רוצה להגיד - יהייה פה בלאגן אחד ענקי, ויהייה מאוד קשה לשים לב להודעות החשובות יותר. אני ממליץ לך לקרוא את תקנון הפורום, ולהציץ בתמונה הזו
אם יהיו לך שאלות, את מוזמנת לשאול. גם אני, וגם שאר חברי הפורום נשמח להסביר לך

למעלה