הלוווו????

fantom

New member
הלוווו???? ../images/Emo47.gif

תגיד , אתה נורמלי???? מה אתה חושב שאתה עושה? מי נתן לך את הזכות הזאת? שמת לב שאתה עושה מה שבראש שלך לא שואל אף אחד לא אכפת לך מאף אחד סתם סנוב וסציומט תראה, עד היום דיברתי אתך ממש בנימוס לא צעקתי לא קיללתי, הייתי ממש עדין אבל כנראה שלך זה לא הזיז כלום אתה בשלך המשכת לעשות כרצונך ובהגזמה אז שתדע שזהו !! אני מהיום מפסיק עם הנימוסין יותר לא אנסה להבין את ההתנהגות שלך ולא אנסה להסביר אותה לאחרים כי אני בעצמי הפסקתי להבין אותה כבר אין לי את הכוחות לסבול את השטויות שלך אין לי כוח לראות מה עוללת אז אני מבקש ואפילו דורש ממך להפסיק עם זה בעצם אני יודע שאתה לא שם עליי ואני סתם מדבר לקירות אז אל תתפלא אם אנשים יסלדו ממך בסוף כי אתה תהיה אשם ולא הם התמימים אז אני מודיע לך בזאת כי אני מנתק כל התקשרות איתך יותר לא ארצה לשוחח איתך ולא לראות אותך בזה הסתיים הפרק שלנו ביחסים אני כבר צריך לזוז אז תחשוב על מה שאמרתי ונדבר כבר מחר , טוב?? ---------------מוקדש לאלוהים--------------- דרך אגב אתה זכר או נקבה???????????

אפרת.א

New member
גם אני הייתי בוחרת זאת כהודעה....

נבחרת! אבל חייבת להתפלסף איתך קצת:)) לענות בשם אלוהים
בחיים נראה שיש כאלה שאינם יודעים ושאינם יודעים שהם אינם יודעים. הם כמו ילדים - - - - טפח אותם... נראה שיש כאלה שאינם יודעים ושיודעים שהם אינם יודעים, הם רוצים ללמוד - - - - - למד אותם. נראה שיש כאלה שאינם יודעים, אך חושבים שהם יודעים...הם מסוכנים - - - - - - הימנע מהם! נראה שיש כאלה שיודעים אך אינם יודעים שהם יודעים. הם ישנים - - - - הער אותם. נראה שיש כאלה שיודעים אך מעמידים פנים שהם אינם יודעים. הם שחקנים - - - -- תיהנה מהם. נראה שיש כאלה היודעים ויודעים שהם יודעים. אל תלך אחריהם - - - כי אם הם יודעים שהם יודעים, הם לא ירצו שתלך אחריהם.,,,, אך הקשב היטב לדבריהם, כי הם יזכירו לך את אשר אתה יודע...משום כך הם נשלחו אליך! זו הסיבה לכך שזימנת אותם לחייך - פשוטו כמשמעו יקר שלי...שום דבר לא קורה במקרה...שום דבר לא קורה בטעות , כל דבר זומן כדי לחוות ולדעת את מה שאתה בוחר לחוות ולדעת.... עד כאן דברי להיום:))) אגב....כל צורה שתבחר תהיה צורתו של אלוהים
חחחחחחחח פנטום יקירי - שלך בקריצה ואהבה רבה - איריס:))

נוצה

New member
אלוהים לא אשם

כמה קל וכמה נעים שיש את מי להאשים אל לנו למצוא שעירים לעזעזל לגנות על מה שאנחנו במחי ידנו הורסים. כל תחלואי העולם הזה שלנו אנו יציר כפינו להתפעל. אלוהים נתן לנו את המסגרת את כל השאר אנחנו יודעים יופי להרוס לבד. ואפרת... אהבתי מאד את תגובתך ראו ולמדו חג שמח נוצה

קוב

New member
יש תיקווה?

עגלה נוסעת, מתנדנדת, מיטלטלת ימינה ושמאלה, כאילו נהוגה בידי בדרך, על ידי מהמורות ואבנים המכתיבים את כיוונה. פעם עולה על גבעה ומאיטה ופעם מאיצה במורד עד כדי סכנה. ואני כולי תפילה, שאין נהג לעגלה. ושתנועתה מקרית ולא מכוונת. אך אם יש לה לעגלה נהג הנוהג בה, אני מוותר עליו ודורש להחליפו מיד! לא רוצה נהג המפקיר ומסכן את נוסעיו ודורס פוצע הורג, את כל המצוי במסלולו. נ.ב. בטח נקבה, תראה איך לקחה את הסיבוב תראה...... קוב

למעלה