הלוווו מי פה????

מאו יין

New member
היי../images/Emo6.gif

שלום לך קופידונת...מה שלומך בשעת בין ערביים משעממת זו??....

Stupid Cupid

New member
HEY U 2 ../images/Emo8.gif

שלומי יהיה טוב אני מקווה...כפי שאת רואה אני סובלת מעודף שיעמום רב

מאו יין

New member
אז מה את עושה??כי יש לי כמה

הצעות... ללכת לים כי סופסוף אין
... או ללכת לשבת באיזה בית
להתעוררות... או לטוס ב
פורח... או ללמוד לנגן ב
... או ללכת להתחתן עם הנסיך צ´ארלס
.. או סתם לקרוא את ההודעות המשועממות שלי כמו זו שאת קוראת עכשיו.. חה חה חה חה , מתוקה אני התחרפנתי לגמרי...אז לא לקחת אותי עכשיו ברצינות יתרה... קוצה לפרט קצת יותר מה בדיוק הסיבות שבגללן חברים שלך לא אוהבים את מי שאת יוצאת איתו?????????..

Ne§t£A GirL

New member
מה קרה למדוזות?../images/Emo108.gif

ברחו למקומות קרים יותר? [אה...למשל...מדבר סהרה???]

מאו יין

New member
טוב אני חייבת לעוף הביתה

אז אם את רוצה לענות לי על מה ששאלתי אותך אני כבר אקרא את זה מחר....
אחד גדול בשבילך ושוב...ברוכה הבאה!!!!!!!!!

ניקולי

New member
ת´אמת???

תפסתי
ובדיוק הבן הקטן שלי הגיע הביתה אמא שלי...עכשיו הוא רוצה להזמין חבר..הבעיה היא שחופש גדולללללללל וכל החברים שלו לא בבית והוא דיי מאובאס
אז.. המלצתי לו לשחק איתי מה את אומרת??? ועוד מעט באה אליי חברה שאני מאוד אוהבת ....
שלא ראיתי אותה אולי שנה מאז החתונה שלי..והילד הגדול שלי אצל חבר..ויהודה בעבודה .. עכשיו הבנת למה אני כאן קוקי??? חוץ מזה אה שומך??? איך את מרגישה?? איפה את?? מתי רואים אותך?? מה לשום עופר?? מה את עושה ברגע זה?? כמה שאלות עוד אני אשאל?? אוהבת ניקול*

מאו יין

New member
יפה שלי...../images/Emo68.gif

מה לא נותנים לך לחרופ?
, אני מה זה לחוצה בימים האחרונים...מל עבודה וגם אחרי העבודה אני לא מספיקה לעשות כל מה שאני רוצה וכל מה שכל החברים שלי רוצים ממני...פשוט אני על סף ל ה ש ת ג ע !!! חוץ מיזה, א´שלומי? בסדר.... חולה עליך ניקולי שחבל לך על הזמן....!!!! שיהיה לך ערב מענג ורגוע שתוכלי קצת לנוח גם... אני ת´קשר אליך יותר מאוחר? טוב??

ניקולי

New member
בטח תתקשרי

איך אפשר לעבור את היום בלי.. לדבר איתךךךך????????
וגם אני אוהב אותך מאודדדדדדדד

למעלה