הלווווו! חזרתי!
כמה שחופש יכול לשנות הכל! חזרתי בסופ"ש מניו יורק, עם אובר וויט מ-ט-ו-ר-ף! כמה כיף לקנות בגדים בחנויות רגילות כש-44 לא נחשב ל"מידות גדולות". היה מעולה, טיילנו המון, ראינו שני מחזות זמר (מרי פופינס וניין טו פייב שהיו נפלאים), קניתי המון בגדים ונעליים, ושכחתי בכלל מהמחלה, הכאבים, הזריקות ושאר ירקות. ואז חזרתי. הייתי אתמול בתל השומר לקבל פרוטקול חדש לIVF. בשנה החולפת עשיתי רק החזרות של מוקפאים
(שנגמרו)- ועכשו מתחילים הכל מחדש. בעצת סוריאנו אני בדיכוי כבר שלושה חודשים ולכן...מאתמול חזרתי להזריק ולייחל לביציות מרובות ואיכותיות... מה שקצת הרגיז אותי היה שהרופא שם הביע תמיהה על הדיכוי ואמר שהוא היה מעדיף לעשות לי IVM- שהוא פחות אגרסיבי לחולות אנדו. אני לא בטוחה בזה, אבל לדעתי מה שהניע אותו יותר זה היעדר מועמדות לטיפול הזה- שהוא עדיין ניסיוני וסיכויי ההצלחה בו לא גבוהים. אם זה כל כך טוב לאנדואיות אז למה סוריאנו בכלל לא העלה את האפשרות הזו לפני שהתחלתי בדיכוי? לא משנה, הסבב הזה הולך להצליח בגדול, ואת הIVM נשקול כבר לילד הבא...
כמה שחופש יכול לשנות הכל! חזרתי בסופ"ש מניו יורק, עם אובר וויט מ-ט-ו-ר-ף! כמה כיף לקנות בגדים בחנויות רגילות כש-44 לא נחשב ל"מידות גדולות". היה מעולה, טיילנו המון, ראינו שני מחזות זמר (מרי פופינס וניין טו פייב שהיו נפלאים), קניתי המון בגדים ונעליים, ושכחתי בכלל מהמחלה, הכאבים, הזריקות ושאר ירקות. ואז חזרתי. הייתי אתמול בתל השומר לקבל פרוטקול חדש לIVF. בשנה החולפת עשיתי רק החזרות של מוקפאים