הלוווווו-לה-לה-לה

הלוווווו-לה-לה-לה

היי, אני מחפשת מחשב נייד טוב.. המחיר לא ממש משנה לי. אני מחפשת מחשב חזק מהיר שקט לא מתחמם ובעיקרון את הטוב ביותר. אם תמליצו לי על מחשב שכזה אני ממש אשמח.

comet9

New member
היי מיס ליידי

אם המחיר לא משנה לך, חפשי לנובו T61

bar666xp

New member
תתחילי בשורה השחורה------>

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=1372&a=62027&c=6590&sc=0&ssc=0 הינה שלא תחפשי איזה שורה שחורה ^^^ לינק לשורה השחורה. אין דבר כזה הכי טוב... מה שיהיה הכי טוב לך יכול להיות לא שווא אגורה למשהו אחר ולהפך!!! מחשב לעריכת וידאו לדוגמה יהיה ומעוד חזק מעוד יקר... אם תרכשי כזה לאינטרנט אופיס ושות הוצאת 13Kש"ח על מה שהיית יכולה להוציא 3.5K-4Kש"ח.. זה טוב? זה הכי טוב? או שזה הכי גרוע? לחילופין מחשב לעבודה עם פוטושופ וכדומה עם רצון לעשות פעם ב... עריכת ויראו בייתית גם לא מצדיק 13Kש"ח ואפשרי עם מחשב שיעלה נגיד 5K-8Kש"ח. לחילופין מחשב לאינטרנט אופיס ושות יעלה כניראה 3.5Kש"ח-4Kש"ח אבל לנסות להפעיל בו משחקי 3D לא ילך זה פשוט לא יעבוד או במקרה הטוב יראה רע והמשחק יזחל ברמה שפשוט המשחק בילטי שחיק. תקראי את השורה השחורה^^^^ תגדירי צרכים, תקציב... כל אינפורמציה אפשרית בקשר לסוג העבודה והתוכנות בהן נעשה שימוש עיקרי כחובה, כל רצון והעדפה... בתנאי שניכנס בתקציב ואם יש משהו שעשוי אפילו לגרום לך לחרוג מהתקציב.

למעלה