הלווווווו

הלווווווו

בוקר טוב אנשים!!!!!!!!!! אז ככה- קודם כל תמשיכו להצביע כאן לג'ניפר, היא נראה לי מקום אחרון (לא ברור איך...) חוצמזה, כנסו ל- JLO.NET יש שם רשימה ענקיתתתתתתת של תחנות רדיו בארה"ב, אז תבקשו לשמוע את גט רייט שהשיר יצליח!!!!!!!

Get Right

New member
תקשיבו....

שימו לב.. כמו שאבי אמר יש בjlo net רשימה של תחנות רדיו.. אז מה שמסומן באדום זאת תחנה שהספין בה נחשב הרבה יותר(אין לי כוח להסביר) אז מה שמסומן באדום תפציצו בבקשות
רק תשנו את האימל.. כל פעם שאתם פותחים את המחשב תשלחו איזה 10 פעמים לכל תחנה באדום...

Get Right

New member
ברור../images/Emo13.gif

http://www.jlo.net/radio/radio.php ושמה אתה בוחר מדינה ואז נפתחים לך תחנות הרדיו העיקריות שבאותה מדינה, יש שם קישור ואתה מבקש שם את גט רייט... תבקש הרבה, זה חשוב מאוד...

jloz

New member
וואי זה מסובך אני לא הבנתי ואני

בטוח שעוד הרבה גם לא הבינו איך תסיברו יותר טוב איך להצביע

Lopezit

New member
עשה לי כאב ראש

בטח כל ההצבעות שעשיתי עכשיו שוות לאיזה 2 השמעות בלחץ חח

Get Right

New member
חחח כן...

אבל יש הרבה אנשים שביקשו... וזה שווה לאיזה 1000 השמעות...

Get Right

New member
עוד משהו חשוב מאוד...

כשהורדתם את השיר אז כאילו גנבתם מג'ניפר... תקנו את השיר
יש בארה"ב מצעד הורדות, זה חשוב.. השיר עולה רק 3 שקל, אל תיהיו קמצנים, תתמכו בג'ניפר... שמים כרטיס אשראי וזה מחייב אנשים, כדי שזאת לא תיהיה גנבה תורידו את השיר בתשלום... ואז תקבלו גם את הרמיקס ואת הגרסא עם פאבלוס...

Get Right

New member
חחח אז תיקח בשקט../images/Emo8.gif

הם לא ישימו לב , בדקתי וזה עולה רק 0.99 $... הם אפילו לא ירגיוש חחח

חחח איתי אתה ממריד

אותי נגד ההורים שלי!
ואני לא מתכוון לעשות את זה, זה בסך הכל מצעד הורדות זה לא כזה חשוב. ואני אקנה בסופו של דבר את האלבום אז בכלל....

jlo9

New member
מממ איתי מאמי לא לכולם מרשים

להשתמש בכרטיס אשראי לקניות באינטרנט! אז זה ממש קל להגיד לקנות את הסינגל...בכל מקרה אני לא חושבת שזו גנבה כל עוד אתה הולך לקנות את האלבום (כמוני כמובן)...הרי בכל מקרה תמיד יש לנו כמעט את כל השירים על המחשב אחר כך! אז קיצר זה לא גנבה כל עוד אתה קונה ת'אלבום!

Get Right

New member
יש משהו בדברים...

ואני מקווה שכולם קונים אלבום מקורי... חחח עכשיו לקחתי קובץ עם וירוס וקראתי לו "ריבירט-האלבום החדש של ג'ניפר לופז" ושמתי באימיול ומלא הורידו חחחחח הגנבים האלא הולכים לאכול ווירוסים.. ופליזזזז תפציצו את תחנות הרדיו בבקשות...

חחח

ואני שלחתי בקשה לכל התחנות שמסומנות באדום! עכשיו אני הולך לישון קצת ואח"כ אני אמשיך לשלוח גם לתחנות הרגילות.....

למעלה