הלווווווו

הלווווווו../images/Emo9.gif

לאחר מליון שנה שלא הייתי פה בגלל שהיו לי בעיות במחשב- נמחק לי הוונידווס, והוא קיבל מכת חשמל..באמת... אז הנה אני כותבת מהמחשבים של ביצפר... אופ איזה ביאוס יכול להיות שלא יתנו לי לרכוב עכשיו כמה זמן..(עונש) כי אינני לומדת ואני עושה צרות...בלאטטט נמאס לי אופ אני עוברת לגור באורווה... טופ אין לי כוח אז אני אגיד שלום עכשיו...

האם אני רואה טוב...?../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

נועה שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!! או מי גוד!!!!!!!!!!!!!! לא היית כאן איזה שנה מאמי!!!! יא איזה כיף! |ברוך רופא חולים למחשב| ~סוקלת את נועה!~ ברוכה השבה!

i love INDIANA

New member
את לא היחידה....

יכול להיות שגם אני באותה הבעיה בידיוק! אני מקווה שאמא שלי תפסיק עם השטויות שלה כי אני באנגלית לא ישקיע גם אם היא תחננן!

חמודה../images/Emo140.gifתודההההה

נחשו מאיפה אני כותבת עכשיו??????????? נכוווווווווון!! ממחשבי הישן והטוב~!! תיקנו אותו ושמו הכל חדיש..אז אין לי כלום עכשיו...כלומר-איציק ותוכנות אחרות... אבל מזל שסוף סוף יש כבר משו!!!!!! ואופ אני לא יודעת מה אני אעשה בלי הסוסים... נקווה שיהיה טוב.. מחר יש לי מבחן במתמטיקה שכבתי בלעעע נקווה שיצא טוב... ועד אז שיהיה לכם לילה טוב מלא חלומות על סוסים שחורים עם כתם לבן במצח
!!!!!! חולה על סקוטר ובזמן האחרון גם על כל הקשים..לא יודעת מה נהיה לי..... בלק ג'ק היה נחמד, וגם בוס... וברק... חיחי

dearanita

New member
בקשה חשובה

אני צריך תמונה של סוס אנדלוס עומד על 2 בלי רוכב. אם יש מישהו שיש לו תמונה כזאת ויוכל לשם אותה כאן אז זה יעזור.

S H I L G I

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gifדי לנצל!!!!

אוף כן

גם לי נתנו לפני שלושה חודשים בערך עונש דומה. היתי הולכת לחווה שלוש פעמים בשבוע ועובדת שם שני שישי וחמישי ואז המורים פתחו נגדי חבורה ובערב אחד היתקשרו 4 מורים וסיפרו לאמא שלי כמה שאני תלמידה "טובה"............!!! וההורים שלי אמרו לי שחודש שלם אני לא ארכב ואז אמרתי להם שיתנו לי לנסות עוד פעם להשתפר בלימודי { זה לא קל כל כך כמו שזה נשמא!} והם נתנו לי בסוף רק את יום שישי שזה היום שיש לי בו שיעור. ועבר חודש ואת יום שני הם ביטלו לי ועכשיו אני בחמישי ושישי רק אוף דיקאון.....

למעלה