הלוווווווווווו

הלוווווווווווו

אני חדש בקהילה הזאת של לינקין.... קוראים לי אסף... בן 15... ואני חולה לינקין כבר מלפני איזה שנתיים בערך... עכשיו תגידו "אסף אנחנו אוהבים אותך..." חחחח לא סתם סתם..... בקיצר אני חולה על לינקין.... גיליתי את הפורום הזה שהייתי אצל חבר שלי אתמול... אגב אני הולך היום להבחן ללהקה ואשיר את השיר נאמב... מקווה שייצא טוב... איזה מגניייבב... לא ידעתי שיש קהילה פה של לינקין... גדול... :) בנוסף אני גם אוהב בייסבול בטירוף... כמו בתמונה פה....

אסף אנחנו אוהבים אותך ../images/Emo3.gif

ברוך הבא

חחח תודה ו....

תאמיני לי גם אני לא ידעתי עד שאבא שלי חזר לפני שנה מארה"ב והסביר לי הכל על המשחק.... ואני עדיין לומד....

חחחחחחחחחחחחחחחחח...

איזה מצחיקקקקקקקקקקק אספוששש, אני כבר מלא זמן שומעת לינקין.. וואי מלא זמן לא דיברנווווו..

אסף אנחנו אוהבים אותך ../images/Emo24.gif

טחח זה נשמע כמו קבוצת תמיכה לא פורום של לינקין.. בכל אופן, ברוך הבא בהצלחה עם הבחינה :)

חחח תודה והתקבלתייי....

הצלחתי להרשים עם נאמב חחח :] אני הסולן החדש של הלהקה המצליחה (טוב נו לא מצליחה אבל אני מבטיח שתצליח..! :) ) ------ Dead End....

אופקורססס :]

אני משחק בקבוצת הג'וניורס (15-18... נוער... ) של ת"א... ואנחנו נקראים ת"א אייז'.... מאיפה אתה מכיר בייסבול? אתה משחק?

lgmtk

New member
מאיפה? אבא שלי יליד שיקגו, אז ספגתי

הרבה הרבה...יש לי הרבה דברים של בייסבול בבית (בכלל של תרבות הספורט מארה"ב)... אוהד שיקגו קאבס :] יש קבוצות בישראל? :O מגניב :::OOO אם אני משחק? לצערי אין איפה באשקלון.

נייסס.....

אויויוי.... מה יהיה עם הכאביס שלך הא... - - בארטמן רולז! חחחחח יש קבוצות בישראל... ונראה לי יש גם בערד וברחובות קבוצות אם אתה רוצה להצטרף.... וגם בקיבוץ גזר... חוץ מזה שכל המשחקים בכל מקרה נערכים במקום אחד (בפ"ת) וכמעט ואין אימונים לקבוצות אלא רק משחקים... תצטרף לפורום בייסבול... יש שם הרבה אנשים אוהבי בייסבול וגם כאלה שמשחקים בארץ ובנבחרת (כן יש נבחרת) ויכולים להסביר יותר ממני... אגב אני אוהד פייראטס....

למעלה