הלוואי

The Blue Fairy

New member
הלוואי

הלוואי שיכולתי לבוא ולספר לכם שהגיבוש היה ממש אחלה הלוואי שיכולתי לבוא ולספר לכם שאני גאה בעצמי על כך שהצלחתי לשרוד את כולו.. הלוואי שיכולתי לבוא ולספר לכם על כל ה3 ימים, ומה שעשינו ומה שהיה.. אבל לצערי, הפעם באמת התאכזבתי קשות מצה"ל כשצה"ל החליט שאני מתאימה לקצונה הוא בחן את יכולותי השכליות ואת יכולותי הגופניות.. ועל כן הייתי על תקן "בטוח" לקצונה (יש שני תקנים.."בטוח" ו"על בסיס מקום פנוי") ועל תקן כושר מוגבל 2 (שזה אומר הדרישות הגופניות המינימליות ביותר). יום שבת כתבתי לכם את ההודעה על כך שאני יוצאת..הכנתי את עצמי נפשית,לקחתי נשק ו3 מחסניות ונסעתי ברכבת של 4 בבוקר (!!) לב"ש. שם החזיקו אותי עד שעה 11 בבוקר רק כדי לומר לי שאני לא אוכל להיות קצינה..רק בגלל שיש לי פטור מלהרים דברים שהם יותר מ10% (מה שאומר 5 קילו) מהמשקל שלי..וקצינים בצה"ל חייבים לסחוב מעל 7.. אני טוענת שזו אפליה, אפליה קשה אפילו.. בתור קצינת מודיעין, או קצינת ת"ש, או קצינת אבטחת מידע, או כל קצינה אחרת שהיא לא קרבית אני לא אמורה במסגרת התפקיד לסחוב שום דבר,בטח שלא דברים ששוקלים 7 קילו+ אני לא רואה שום סיבה הגיונית לא לתת לי להיות קצינה רק בגלל סיבה טיפשית כזו.. אבל אתם יודעים מה? ההפסד כולו של צה"ל..לא שלי אני לא רוצה לתרום יותר שום דבר למערכת האטומה הזו

paulika

New member
חמודה, מצטערת יחד איתך../images/Emo24.gif

בטוח שבתור קצינה בתחומים שהזכרת, לא צריך לסחוב משקל, אבל בקורס עצמו, כולם סוחבים, ועושים הכל. אני מניחה שלכן ויתרו עליך. תעשי הכי טוב שאת יכולה, היכן שתהיי וההפסד באמת שלהם.

The Blue Fairy

New member
תודה ../images/Emo24.gif

לפי מה שהבנתי בקורס עצמו אלו שהם בכ"מ 2,מה שאני הייתי אמורה להיות, לא סוחבים בכלל כלום ואפילו בר-אורים לא עושים. כנראה שצה"ל רואה את קציניו כאנשים מושלמים שאין להם,חלילה,פגמים. אגב, שאלתי את ראש מדור ההכשרות לקצונה איך יכול להיות שנכים יוצאים לקצונה ולי לא נותנים. התשובה שקיבלתי הייתה "כי הם מתנדבים ואת בשרות חובה" הממ..

oshiko

New member
אכן מרגיז ../images/Emo46.gif

שהתופעות השכונתיות עוד לא פסו מצה"ל של 2006. שיד שמאל לא יודעת מה יד ימין עושה. זה לא המקרה היחיד, אבל זה לא מנחם אותך. כמו שאני מכיר אותך, אחרי שהזעם קצת ישכך את תתרמי למערכת היכן שאת יכולה. אבל זה ייקח קצת זמן, כנראה.

The Blue Fairy

New member
מאוד מרגיז..

כרגע אני נלחמת בהחלטה הזו,בדרגים הבכירים ביותר שקיבלו את ההחלטה. אני חושבת שכרגע אני נלחמת על העקרון יותר מאשר על הרצון לצאת,שאבד לי עם ההחלטה הטיפשית הזו. כרגע, אני נלחמת בשביל ה"עדי" הבאה שתבוא לשם מלאת מוטיבציה ותיווכח שצה"ל לא רוצה בקצינים עם בעיות..

../images/Emo45.gif זהו! בשום פנים ואופן אל תוותרי

ההחלטה כל כך מטומטמת, שממש מצווה להלחם בה. הפעילי את כל התותחים. הפגיזי אותם במכתבים, הפעילי קשרים, אם יש. הכל!!! אם לא תוותרי - המערכת בסוף תתרצה. וגם אם לא - אני סומכת עלייך שתביני שזה באג של המערכת ולא שלך, ותשקיעי את המיטב בתפקיד שאת נמצאת בו. כמו שאני טוענת תמיד, ולא רק לגבי הצבא: האדם עושה את התפקיד לא להיפך. אפ פעם לא להיפך! מחזיקה לך אצבעות. מקווה שתעדכני אותנו.

סמדר בנ

New member
כמה חבל ../images/Emo201.gif

כל ההתנהלות הזו כל כך משונה ומיותרת - אלו אינם דברים שצריך לבדוק בבוקר של הגיבוש, מה בדיוק השתנה שלא היה ידוע כשזימנו אותך? אל תרימי ידיים, מקווה שתצליחי, היו כבר דברים מעולם. אנחנו נחזיק לך אצבעות!

י רדן

New member
אל תוותרי ותלכי עם הרצון

והמוטביציה שלך,, כן להצליח ולהתקבל לקורס למרות הכל.. ואנו כאן כדי לחזק ולהחזיק אצבעות. בה צ ל ח ה..

אשד4

New member
קיבעון מחשבתי

עד כמה יכול הצבא מצד אחד להתפאר בהשגים ובהתקדמות לזמננו, ובתחומים שונים להשאר בקיבעון מחשבתי. אני איתך (לא יכולה לדבר בשם כולם) במאבקך. לפעמים יש צורך לשבור מיתוסים כאשר הם לא הגיוניים לחלוטין. קצת נבהלתי שקראתי את הודעתך. גם בני מדבר על קצונה, וגם לו יש פטורים מסוג זה בגלל פריצת הדיסק בגב. אודה לך אם תעדכני איך הדברים מתגלגלים. לכי עם האמונה והיושרה שלך ואל תוותרי. בהצלחה אשד

יש דברים שמשתנים בדקה האחרונה

עד כדי כך הצבא עלול להפתיע. עברתי את זה עם הבן מתהום של יאוש- ופתאום הגיעה הבשורה על שיבוץ אחר לגמרי.( בהפרש של יום אחד) יש תקווה לדעתי להאמין שאולי ... אולי... זה יקרה גם לך!

mikca

New member
ציפור כחולה - חבל, מצטערת לשמוע

זה מאד מאכזב ונשמע באמת לא צודק. בהחלט ההפסד הוא של צה"ל ואני מקווה בשבילך שהסערה שבתוכך תחלוף ותדעי בכל זאת לנצל את השירות הצבאי לטובתך ולהנאתך כמה שאפשר.

למעלה