הלוואי !

Another Girl

New member
מתגעגעים,ברור,אבל לא ממש הבנתי

את הפואנטה

קיר קמט

New member
חלאס

במקום לבכות על מה שאין, תודה על מה שישנו. הייתה להם קריירה יפה, נתנו לנו כמה דברים נחמדים לשמוע, וזהו.

מורנא007

New member
אשרי הביטלז

שהיו חזית המוזיקה בשנות ה- 60 ושינו את עולם הרוק לעד.

תגובה

הביטלס הם לא "סתם" להקה. הם יותר מלהקה , הם קבוצה אשר שינו דברים רבים בעולם המוסיקה , אף למרות שהביטלס היו מאוד פופים (pop) , הם השפיעו מאוד גם על עולם הרוק, והם ייזכרו לעד בתור "הלהקה" אשר שינתה חלק גדול מאוד בעולם המוסיקה. אינני אומר שהם הכי טובים שיש , אך הם להקה שפרצה גבולות חדשים ונתנה לאומנים שאיפות חדשות.

קיר קמט

New member
מה זה אינני אומר?

אני לא יודע איפה היית בשנים האחרונות, אבל זה כנראה הקונצנזוס הכי גדול בעולם המוזיקה, ואין הרבה כאלו - הביטלס הם הלהקה הכי גדולה של כל הזמנים. אבל, ושוב אבל, זה לא יעזור לאף אחד אם תבכה על מה שאיננו. תודה על מה שיש.

פשוט..

פשוט לא רציתי להפוך את כל נושא ההודעה לכך שהם הלהקה הטובה ביותר בעולם. יש גם רבים וטובים אחרים , לו דווקא בתחום הPop .. , לדוגמא: Pink Floyd,Led Zepplin,Jethro tull,simon & garfunkel,natalie merchant,beach boys,eric clapton,bob dylan,neil young... ואם אתה רוצה יש לי עוד רבים וטובים לשלוף לך. את ההודעה הזאת כתבתי רק משום שבתקופה האחרונה התחלתי לשמוע את הביטלס באופן רציף , והגעגועים שלי אל לנון התחילו לפרוח , זאתי להקה ענקית , ולעולם לא תהיה כמוהה! ד"א , סינתיה , אבקר בפורום :)

למעלה