הלוואי...

הלוואי...

מתוך מסר שקיבלתי מאלמוני (כנראה חרדי, כנראה חב"דניק המכיר אותי ואת משפחתי) החפץ בשלומי: "...ואז תגיע לכיוון ביתך בכפר, והינה תתקרב לצומת,הרמזור מתחלף, אור ירוק לעיניך,שמאלה ימינה אף מכונית לא ברקע,התחלת ללכת,ותבוא משאית ענקית(ככה ענקית)ותרמוס אותך ותהפוך אותך לגוש בשר." חג שמח גם לך, 'תופס עננים' אלמוני.

עצוב-מצחיק ../images/Emo10.gif../images/Emo13.gif

אבל אתה רגיל לזה, לא? <מיכלי טוענת שאפשר להתרגל לחרא ולפעמים גם להנות ממנו>.

חי אדר

New member
לכעוס או לרחם

האמת אני לא יודע אם להתרגז על כותב הודעה כזו בזויה ועל חוסר האנושיות הנודפת מהודעתו של אותו בר נש, או מנגד לרחם עליו שעיני שכלו לא התפתחו וכולו שרוי בעלטה שאף קצה האור לא בוקע ממנה. אך בוודאי יש לי כעס על מוריו ורבותיו אשר מחנכים אנשים מסוגו לציות עיוור אשר כל מי שמסרב לשקוע בביצה שבה הם שרויים אזי דמו מותר לכל.

ידו בכל

New member
מה לרחם ?

כל המרחם על אכזריים סופו שיתאכזר לרחמנים. במשפט הזה יש המון ניסיון חיים. שמור את רחמיך אל אלו שבאמת ראוים לכך ורכוש בוז לאלו העושים רע, יהיו הנסיבות שלהם אשר יהיו.

R a c h e

New member
רוצה הסבר שחוששתני שלא יספק אותך?

הסיבה למסר שקיבלת היא שהות של אותו "תופס עננים" בצ'אט באחד הערבים השבוע. האיש הוא נער/בחור שכתב בעבר בפורום במספר שמות שאותם אשלח לך בפרטי. באותו הערב הייתי בצ'אט עם עוד רבים מחברי הפורום, בינהם חבר פורום נוסף שיש לו את הסיסמא לניק "צוות יוצאים בשאלה", במהלך השיחה נכנס "תופס עננים" ודיבר בצורה גועלית לאחרים בחדר, ובמקביל פתח שירשורים וכתב הודעות בלי סוף בפורום. ה"צוות", כמנהל, העיף אותו מהצ'אט ומחק את הודעותיו המבחילות מהפורום. הוא היה בטוח שאתה הוא ה"צוות" על כך זכית במסר המרשים, אני, אחרי שידעתי אותו שיש גם לי את הסיסמא ל"צוות" זכיתי במסר הבא על שניסיתי לקיים איתו דיון רגוע והערתי לו על התנהגותו. המסר ששלח לי "תופס עננים": כותרת: את יכולה לשאוף גז חרדל תוכן:מבחינתי זה בסדר. והלוואי שתצאי מזה משותקת אברים אני מאחל שתחזרי בתשובה שלמה. למה אני עושה את זה? כי אני הכי שונא שקובעים לך מה לעשות? זונות! מספיק, השאר בפרטי......

R a c h e

New member
../images/Emo10.gifלא מצליחה לשלוח מסר.....

וחוצמיזה: בנתיים זה לא עוזר ואני עדיין בחיים, אני אחרי משמרת לילה ועדיין לא ישנתי, אבל, אני לא יודעת אם אתעורר אחרי השינה ומה עם המתקפה הכימית הצפויה לבוא עלי, לכן אמהר המטבחה לאכול דבר מה כי מי יודע אם לא תהיה זאת סעודתי האחרונה.......?
שלום חברים, אהבתי אתכם.....

תמיד נזכור אותך.

את שערך הבלונדיני השופע, את החיוך המקסים, המבט המבין, העינים הכחולות, תמיד
תמיד היית כל כך מבינה
כל כך נדיבה, כל כך...
נזכור אותך! תמיד! גם כשתהי אי שם
באילת

אתגר ליצירתיים מבינינו..

יש לי הרגשה, לייזר, שהודעה כזו עלולה לגרום לתחושה בלתי נעימה,או אף לביעותי לילה. ולכן קראתי שנית את ההודעה המבחילה וזיהיתי שהבעיתיות היא אך ורק ב 6 המילות האחרונות, עליהן איני רוצה לחזור. וכתשובת המשקל, אציע לבעלי עט סופר מבינינו, לשנות את סיומו של הסיפור. והנה לדוגמה סיום נאות: : "...ואז תגיע לכיוון ביתך בכפר, והינה תתקרב לצומת,הרמזור מתחלף, אור ירוק לעיניך,שמאלה ימינה אף מכונית לא ברקע,התחלת ללכת,ותבוא משאית ענקית(ככה ענקית)".. וכשתביט לעברה, תבחין להפתעתך כי הנהג אינו אחר מאשר חברך מנוער רפי (שם בדוי), אותו לא פגשת שנים, שאף הוא בא לביקור בכפר. וכבר תשמחו ותגילו זה בזה על כך שביקורכם זה יהיה מושלם בחדוות הפגישה המחודשת.

לייזר, על זה כבר שח לי פעם אדם חכם:

"אני לא מכיר שום בעיה שלא ניתן לפתור באמצעות כסא חשמלי" וד"ל

כשהתגייסתי קיבלתי משהו דומה

התקשרו אלי לסלולרי ודחפו לי כל מיני נבואות על הגהינום שאליו אגיע אחרי שאמות צעיר.... לא שנבהלתי אבל זה לא ממש נעים ורק כשהחלפתי סלולרי היה שקט,

למעלה