הלוואי ש...

טרבלסי3

New member
הלוואי ש...

הלוואי שיבוא המשיח כבר מתחילים הסימנים מתחיל גוג ומגוג ויותר ארצות מכריזות עלינו מלחמה אפילו תימן יש לי תקווה שהגאולה קרבה אליהו הנביא יבוא ויבשר על ביאת המשיח ואז זה יקרה!!!!!! בתקווה גדולה ממני א.

adi1

New member
צריך להאמין!!!

דווקא במצב הזה אנחנו צריכים להאמין באלוהים ולקוות שהוא יעזור לנו כמו בפעמים אחרים שהוא עזר לנו (מלחמת ששת הימים)

amitoosh.

New member
שמעי,

אדני והמשיח זה לא בדיוק אותו האדם, האמת אני לא מאמין בשניהם, ומבחינתי, הם לא קיימים. אני לא מתפלל לאלוהים, אני מתפלל שהערבים יבינו מה שהם עושים,ולא למשהו שכתוב בתנ``ך שלא מצאו הוכחה אחת עליו (ה` אני מדבר...) עמית בן 11 וחצי...

sharon91

New member
פחחחחח.. את ממש מצחיקה את יודעת?

סליחה, את פשוט דרשת את זה.. עלק אלוהים עזר לנו... את חושבת שהיינו מנצחים אם לא היה לנו צבא והיינו סומחים על אלוהים?! לא.. ממש לא. בכל אופן, דווקא במצבים כאלה צריך לסמוך על עצמו ולא על משהו שאולי בכלל לא קיים. (אני אומרת אולי כי יש כאלה שמאמינים שהוא קיים.) ואת יודעת, כשאנשים מתחילים להאמין באלוהים, זה הרבה פעמים כי הם מחפשים משמעות או משהו להאחז בו. וזה הקטע, שאם המשהו הזה לא קיים, אנחנו צריכים לחזור למציאות וסמוך על עצמנו.

sharon91

New member
עם כל הכבוד טרבלסי..

אתה זה שרצית לא לדבר על דת כדי לא להתחיל ויכוחים.. לי אין בעיה להתווכח. אבל לא במצב שיש היום.. בכל אופן, לדעתי, ואל תעלב, זה מה שאני חושבת, זה שטויות כל ה``סימנים`` האלה, ואני גם לא מאמינה במשיח...

למעלה