הלוואי ש...

מ ל ח

New member
הלוואי ש...

קודם נתחיל בזה שאני חדשה בפורום זה וטוב שמצאתי מקום בו אוכל לכתוב על רגשותי. הלוואי שהייתי אחרת הלוואי והייתי יותר בטוחה בעצמי ובעתידי נכנסת לחיי כרוח סערה, המילים שאמרת לי גרמו לי להיות בעננים ולחייך כל הזמן. מצאתי את עצמי מתחילה להתאהב בך, או שאולי כמו שאומרת לי חברה לא מתחילה אלא ממש מאוהבת בך היית איתי רק ארבעה ימים שמבחינתי היו יפים ביותר, מלאי חיוך ושמחה הבטחת לי הבטחות, זרקת לי מילים יפות ועכשיו... עזבת אותי עם הבטחה לשוב. נסעת לך לטייל בעולם. ואני לא יודעת מה לחשוב ואני לא יודעת האם להאמין, להמתין ? אם הייתי מישהי אחרת בטח הייתי נוהגת אחרת אבל אני היא מי שאני ולא אחרת. כתבתי לך מכתבים ולא ענית, אתה בטח עסוק, מבלה, נהנה. זוכר אותי? מקווה שכן. אבל אני פה הקטנה צרכה לדעת, צרכה את הבטחון בלדעת שאתה לא מרמה, משקר הבטחת לי חיבוק, נשיקה, כרבול משותף אני כל כך רוצה את האהבה שהבטחת לי, ממתינה משתוקקת ואני בעצם מאוכזבת מעצמי שזה כל עיסוקי, ההמתנה, הצפייה, החוסר יכולת להמשיך את חיי מי אמר שתחזור? ואם תחזור, מי אמר שתתקשר אלי? שתזכור אותי... ואני כל כך רוצה מקווה צרכה כן, אני משתוקקת אליך ואני מקווה שאתה אלי מתפלץ אליך אלוהים שבשמיים, שתעזור לי למצוא את הדרך להגשים את חלומי

mariana

New member
קודם כל ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני מקווה שיהיה לך טוב פה. קודם כל, את לא מחכה לבחור הזה, מה זה הוא משאיר אותך על אש קטנה??? בטח שאת לא מחכה לו, תאמיני לי אם הוא רוצה שתדעי שהוא תמיד יהיה שם אז הוא היה יוצר איתך איזה קשר כדי שלא תשכחי אותו אולי טוב לו בחו"ל נהנה, ואין לו זמן. מבינה את המצב שלך, אבל אסור לך להיות תלויה בבן אדם שאת מכירה סך הכל 4 ימים

angel151

New member
../images/Emo140.gifבואי תצטרפי ותתקבלי בברכה

לפני שאני זזה - מקווה שנראה אותך שוב מה זה חוסר היכולת הזה להמשיך את חייך..?? את חייבת לאסוף את עצמך ולהמשיך את חייך!!! בפעם הבאה פשוט תקחי דברים בערבון מוגבל כי יכולים לספר לך סיפורים מכאן ועד הודעה חדשה! ובנוגע לנסיעה לחו"ל זה כבר היה מתוכנן מראש . לא פתאום נוסעים בלי הודעה מוקדמת כך שהיה לו כנראה טוב במחיצתך במשך 4 ימים וזהו. יגיע אחד הרבה יותר טוב מהשני השלישי והרביעי מבטיחה לך . לא יודעת מי את ובת כמה וחסרים הרבה פרטים אבל אמרתי את שלי אחרת היום שלי לא יכול להמשיך.

מ ל ח

New member
תודה

ואני גדולה ממך בשנה, רווקה ולומדת מספיק אכזבות בעבר

angel151

New member
היי את אים האף האדום אני יש עלי

לפעמים שריטה מודה בזה אבל- אוהבת לצחוק ולקחת החיים בקלי קלות אני חזקה יש לי אופי כזה חזק .. יום אחד ארשום בפורום המכתב שלא נשלח אז תביני על מה מדובר!! ואיזה מזל איזה מזל שכל יום אני עדין אומרת ואני אמשיך להגיד ( בזכות אימא שלי שתמיד אהבה את ישראל,החיים עצמם ואותי )היא כבר איננה בחיים אבל לא תשמעי ממני כמעט לעולם : אוף איזה ח"ארה הכל מגעיל,עבודה מגעילה וקיטורים .. כי אני כזאת.. הבנת מתוקה בגלל זה אני חזקה אוהבת ומשתדלת לאהוב אנשים אפילו אם הם טועים או פוגעים בי בלי כוונה אני עדין אוהבת .. מה אני אומר לך נו די אני לא רוצה לגלות לך יותר אחרת עוד תתהבי בי. מ

מיקי 35

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

קודם כל... טוב שהגעת אלינו... שנית כל... עצתי.. אל תחכי. אהבה בחיים היא גורל, אם גורלכם הוא להיות יחד, תהיו גם אם תחכי וגם אם לא... המשיכי בחייך, שמרי בלבך את הזכרון על הימים היפים, ותמשיכי הלאה. אולי הבחור יחזור, ושוב תהיו יחד, אולי הוא יחזור והוא לא ירצה בך, ואולי הוא יחזור, ירצה בך, אבל כבר תהיי מאושרת עם מישהו אחר... אין לדעת. תני לגורל להוביל אותך, ואל תגבילי עצמך. בדרך זו או אחרת, האושר יבוא בהצלחה

angel151

New member
../images/Emo23.gifאהבתי את אשר אמרת כאן וזה נכון

לכן חמודה יקרה : אל תתיאשי המשיכי הלאה מי יודע אולי באמת יחזור ואולי לא . וגם לך הבחירה בכל מקרה החזיקי מעמד יש לך את הפורום לחזוקים אהבה ותמיכה . ענת.

למעלה