אריות ,שודדי ים, סלואו,בנים,-ופחדדד
לפחד מהאריה ששוכב מתחת לארון הצעצועים, הוא נורא גדול וחזק וגיבור, ויש לו רעמה ענקית של פרווה כתומה סביב הצוואר, ותמיד בלילה בחושך היא מציצה מתחת לארון . לפחד מהצללים שהברושים מטילים על קיר החדר, שברור שהם שודדי ים אמיצים ושתומי עיניים שבאו לחדר שלי, עומדים על הקיר ליד המיטה , כמה סנטימטרים מהארון והאריה שמתחתיו. אבל בבוקר, האריה הוא בעצם שטיח ישן שנגרר לשם מאי שם, והצללים על הקיר הם למעשה זהרורים של אור. ואיך מגרשים את הפחד הזה? בגיל שש צווחים בחרדה ואימא באה עם נשיקה וחיבוק גדול ואח"כ האריה מתכווץ קצת והשודדים יוצאים להפסקה זמנית. ואז כמה נעלם הפחד כשיש חיבוק ונשיקה שמבריחים אותו. בגיל שש עשרה מספרים לחברה הכי טובה שנורא מפחדים שתמיד ישארו לי חשקונים, ואפאחד לא ירצה אותי כל כך כחושה ומנומשת. ובכלל מי ירקוד איתי ביום שישי במסיבה ואולי בכלל לא אבוא..ואז היא ,החברה הטובה מגלה שהיא מפחדת ממש ממש אותם פחדים,שהיא שמנה מדי, והשיער שלה כל כך מתולתל ומלא קשרים ,שכל הבנים רוצים לרקוד איתה רק בגלל שיש לה חזה גדול והיא נורא נעלבת שרוקדים איתה רק סלואו. ובכלל היא חוששת שאפאחד לא ירצה אותה ומי שכן, זה רק זה שמחפש את השדיים שלה . ואז כמה קטן נהיה הפחד , כאשר יש לו שותפים. ובגיל עשרים ושש ,כשמפחדים, "הוא" נמצא שם בשבילך ,מחבק ומנחם ומלטף ואומר שבכל מקרה ותמיד הוא איתך. ואין לך מה לפחד בכלל, והוא יעזור לך מול הפחד הזה, והוא גיבור וחזק וחכם וגדול על פחדים כאלו.הוא יעזור לך לנצח את הפחד שלך. וכמה קטן הפחד נהיה כאשר יש לו אוייבים. ובגיל שלושים ושש...פתאום הפחד נהיה ענקי ,כי הוא לבד. ופחדים של לבד, הם כמו אריות ענקיים מתחת לארון. אבל אם הולכים לטיפול למשל, יש מי שעוזר להוציא את הפחד החוצה. ואז כמה פיצקל´ה הפחד נהיה כאשר הוא חשוף בחוץ כמו שטיח מתחת לארון הצעצועים בבוקר אחרי האריה המפחיד. (ולא דיברנו עוד על אהבה,רק על הפחדים המשתקים אותה).