הלוואי עלי..

הלוואי עלי..

מאז שאני ילדה קטנה.. החלום שלי הוא תאומים/תאומות זהים/זהות... כל מי שמכיר אותי יודע שזה חלומי... בחטיבה עשיתי סמנריון על זה.. עברתי בבתי חולים..רצתי אחרי זוגות תאומים ואפילו עזרתי בפגיה. בתחילת התיכון, התנדבתי במחלקת יולדות.. ובסוף התיכון, עד לרגע האחרון הייתי אמורה לעשות סרט על תאומים...הפריה חוץ גופית..ונהרס הכל בסוף.. לא יודעת אם זה מעניין אתכם..ומצטערת "להטריד".. אבל את הרוב נראה לי שאני יודעת.. אבל בכל זאת רציתי לשאול.. מה אמורים לעשות כדי להיכנס להריון של תאומים? הרי לא כולם כאן עם גנים ותורשה לעניין.. (ואני לא מתכוונת להפריה חוץ גופית ששם הסיכוי להיום מרובה עוברים גדול יותר..כי המטרה שלי היא תאומים זהים..). בתעכלס..יש לי איכשהו סיכוי מבחינה תורשתית.. אבל לא רוצה להסתמך על זה.. אני יודעת שגידול של תאומים קשה אבל נראה לי ש"הקושי" מסתכם בסופו של דבר בהנאה מרובה..(כמו ילד יחיד).. אשמח אם תענו לי.. ו-
לכולכן/ם...

קרנושה

New member
אהממממממ

המתכון שלי הוא לשלישיה אז שאשתוק? סתאאאאאם......לדעתי אם לא תוןרשה אז צריך הרבה מזל וגבר טוב!! אם מדברים על משהו ספונטני ללא הפריות.....כל מה שנשאר לדעתי זה הסיכוי התורשתי והרבה מזל.....לדעתי אין לזה מילות קסם ואופס יש תאומים... מה שכן אני יכולה לומר לך ואולי יעודד אותך זה-לפעמים משאלות לב אכן מתקיימות...רק חברה אחת יודעת שאני רציתי שלישיה עוד כשהייתי רווקה...שנישבעתי מה שלא אהיה שאלד אפילו ילד אחד רק בניתוח קיסרי...והכל אכן קרה...אין לזה הסבר אחר חוץ ממישהו ששמע אותי טוב!! אז תיתעודדי.....
קרן

יום.

New member
אהמ אהמ קרונשק´ה

גבר טוב?!?! סליחה??? ואני לתומי תמיד חשבתי שתאומים באים מהאישה את יודעת ביוץ כפול התחלקות תאים בתוך הרחם וכאלו את צריכה רחם טוב בשביל תאומים וזהו

זהו ש..

גם אני תהיתי... צריך פוריות...מרובה... כלומר 2 ביציות בביוץ... ואז הגבר כמובן כאן בשביל לעזור..לא?

*שיר

New member
אם זה שתי ביציות אז זה לא תאומים

זהים
זה פשוט תאומים. מחקרים מראים שההסתברות להולדת תאומים (לא זהים) גדלה לאחר תקופה ארוכה של לקיחת גלולות למניעת הריון, שכן אז עשוי לקרות מצב שבו שתי ביציות מוכנות בביוץ. לגבי תאומים זהים (וזה מנסיון אישי) - זה הכל עניין של מזל ומקריות
ואין מה לעשות כדי לקדם את זה או למנוע את זה
.

מה פתאום לשתוק!

תדברי וכמה שיותר.. אז את אומרת (וסליחה אם אני חטטנית)... שההריון שלך טבעי?!?!?! טוב, מהיום..כל ערב: "אלוהים שלי, רציתי שתדע"...חחחחח סתם... אבל תודה בכל מקרה.. צריכה בינתיים איזו בייביסיטר או משו?

קרנושה

New member
שו בייביסיטר?

אני צריכה אופרית נון סטופ!! ולא, ההריון שלי לא טבעי.....אך כשאחיינית שלי שאלה אך יתכן שיש לי בבטן 3 ילדים.....והיא ממש לא הבינה מה זאת המילה טיפולים.....אז סיפרנו לה שלבעלי יש משהו חזק שם שלאבא שלה אין...נו, משהו מיוחד..אקסטה...פחחחחחח ויום.....לא בהכרח ביצית למרות שהעיקר אצל האישה כמובן...אך יש גם 2 זרעים הנלחמים להכנס לביצית אחת.....וגם על זה שמענו-מוכח!

יצאת מזה יפה..

וכל הכבוד לך... ומסתבר שלעוד נשים כאן.. שאין לך בעיה להיחשף עם עצם העובדה שעשית הפריה.. כי כמו שכתבתי קודם, רציתי לעשות סרט על זה.. הייתי צריכה 2 זוגות: 1 שיש לו כבר תאומים-ש"השגתי" בקלות. 1 שעובר כרגע טיפולי פוריות...וזה קצת יותר קשה..ובגלל זה הסרט נפל.. אבל אני לא כזו שמוותרת..יכול מאוד להיות שאני אחזור לזה.. אבל יכול להיות שאם לוקחים הורמונים, כלומר להגביר.. יש סיכוי מאוד טוב לשחרור של 2 ביציות כל פעם.. (חחח בשניה עשיתי אותך דוקטור..)

קרנושה

New member
טיפולים זה לא בהכרח הפריה.....

וגם אם הייתי עוברת הפריה הייתי אומרת זאת חד משמעית .....אני לא גנבתי כלום ואני לא מתביישת בכלום, נהפוך הוא אני גאה! לפני שלב ההפריה יש כל כך הרבה שלבים בסיסיים יותר...שבאחד מהם התעברתי...ללא הפריה חוץ גופית.....אם תרצי יותר מידע תשאלי ואספר לך-בכייף.....

כרמית מ.

New member
נורא נחמד אבל כל זה לא יעזור לך

כי כתבת שאת רוצה תאומים זהים וזה אומר ביצית אחת. כאן לא יעזרו לך הפריות, גנטיקה וחיוכים, אלא רק המזל. אגב, ל מ ה ????????? לא עדיף לגדל שני ילדים שכל אחד מהם מקבל את כל התנאים לגידולו (החל משלב הרחם)? אם "יוצא" תאומים אז מסתדרים (ונהנים גם) אבל לנסות מראש? עם כל הסיכונים שבדבר?

כרמית מ.

New member
אגב - זה פשוט מדבק

הגעתי למסקנה, מנוגדת לכל מחקר או הגיון, שתאומים זה פשוט מדבק. כמעט לכל מי שאני מכירה עם תאומים, יש חברים טובים ש"נדבקו" מהם. לפחות במקרה של חברים שלנו, זה גם בטוח ללא טיפולים וכדומה כי זה היה הריון בלתי מתוכנן....

*שיר

New member
אז אולי אני אדביק את החברות שלי

וככה יהיו מסביבי עוד זוגות תאומים!
כרגע אני לא מכירה (בחיים, לא בעולם הוירטואלי) אף אחד עם תאומים קטנים

יום.

New member
אז זהו

שכתבת כרגע 2 אפשריות שקשורות באם ואפשרות 1 (אחת!!) שקשורה לאב הרוב קובעעעע

nonana

New member
לי יש תאומים

לא זהים בן ובת ואני נהנית מאד מהם וזה בא מהריון ספונטני לגמרי

רז2

New member
מתכון לתאומים..

סתם, אין לי מתכון באמת.. רק שקראתי בזמנו שיש סיכוי לתאומים אם עושים אותם שלושה חודשים אחרי החתונה. אצלנו בכל אופן זה עבד!!! אבל לא כי תיכננו, ת´אמת, קראתי על זה אחרי שכבר ידעתי שאני בהריון. זה נשמע טפשי, אבל אולי????? מי יודע????

יוטל

New member
למי יש סיכוי ללדת תאומים?

לידת תאומים זהים היא בבחינת "תאונה". פחות קשורה לתורשה והיא בעיקר מזל !!!! אבל יש גורמים המגיבירים את הסיכוי:גיל-מעל 35 יש יותר סיכוי. שכיחות עולה ככול שעולה מספר הלידות. כלומר, ככול שתלדי יותר תגבירי את סיכוייך. תדירות גבוהה של יחסי מין. אני מסכימה עם כרמית. יש קסם מיוחד בתאומים, אבל למה לא לחוות לידה וגידול של ילד יחיד ???? ואני מסכימה עם קרנושה, שצריך לרצות מאודדד מאודד חזק. אצלנו זה גם עבד. בעלי מאוד רצה תאומים, עוד לפני שהכרנו. הוא כל הזמן דיבר על זה. בסוף זה יצא.....רגיל, ספונטי ומפתיע

טל של 4

New member
חמודה!!

אצלך זה בגנים לא??? (אמא שלך בטח העבירה לך את הנטיה) אם כן, אז תגידי תודה עוד היתה יוצאת לך רביעיה!!

למעלה