הלוואי עלינו

• פותח הנושא noasn
  • פורסם בתאריך

noasn

New member
הלוואי עלינו

הורות אלטרנטיבית אם אתם נתקלים בסנטרל פארק בניו-יורק בנשים עם עודף משקל, עושות ג’וגינג עם עגלה שבתוכה מיטלטל לו במקום תינוק אומלל, כלבלב אומלל - אל תילחצו. הוא לא יצא להן מהרחם, ואלה לא הומלסיות מטורפות או עריקות של מוסד חולי הנפש הסמוך למקום (אם לא לוקחים בחשבון את האסליום הגדול בעולם המכונה "אמריקה"). העגלה הזו היא עוד אבן דרך בדרך להפיכת חיות המחמד לסופר אגו של האדם; והנשים הללו הן חסידות הטרנד האמריקאי של האנשת החיות, שהפך מטירלול שולי לנורמה חברתית. לצד כל "טויז אר אס", אפשר למצוא היום את ה- PET CO שמוכר הכל - מצעצועים ועד לאוכל אורגני. מגדלי חיות המחמד מאמצים בחום את ההורות האלטרנטיבית. גם אם הם עצמם חיים על פאסט פוד, לכלב הם מבשלים לפחות ארוחה חמה אחת ביום (כי זה טוב למערכת העיכול), הם שולחים אותו לגן (שמחולק לקבוצות גיל), ואפילו אימצו את שפת הדיבור ההורית. הם מדברים על בעיות היפרדות וחרדת נטישה ("הדוג ביביסיטר השכנה היא היחידה שאני יכולה להשאיר אותו אצלם בלב שקט"), ולאחרונה אפילו יצא לי לשמוע איזו קאט-ליידי מתוודה שהיא חוששת מהמוות רק באספקט של "מה יקרה לחתולים אחרי שאלך".

דונינה

New member
למה הלוואי עלינו ???

אני רציתי כלב
למה להפוך אותו לילד בן אדם ?? לא יודעת לא נראה לי כל הרעיון הזה .אהבה, אהבה אבל לשים את הכלב בעגלה כשהוא יכול לרוץ ?? !! חבל לא ??

noasn

New member
את צודקת אני פשוט קצת עייפה היתכונתי

לא על העגלה אלא פשוט שיתיחסו לכלבים יפה במקום להיתעלל בהם ולכלוא אותם ולהמית אותם

NoKi2sh

New member
סאי בחיים לא תשב בכזה דברLOL

חוצמיזה, כלב *צריך לרוץ* ולטייל בכוחות עצמו, לא רואה סיבה לאובר-האנשה הזו.. אפשר לאהוב ולהתייחס יפה גם לא בהאנשה.

habubnik

New member
האנשה היא חרב פיפיות

מצד אחד היא מביאה אנשים להבין שמדובר ביצורים חיים עם נשמה התלויים בנו בהכל, מצד שני היא הגורם ל"הכלבה רוצה להיות אמא", "הכלב רוצה לז**" ולשגיאות הגדולות ביותר בחינוך המניבות כלבים נשכנים או דומיננטיים.

habubnik

New member
../images/Emo140.gifאל תעלבי, לא אמרתי את זה כביקורת

רק הסברתי את עצמי

למעלה