הלוואה כספית...

deadman10

New member
הלוואה כספית...

על מה מסתמכת החלטת הבנק בנוגע למתן הלוואות ללקוחות שלו? נגיד ויש לי משכורת של 4500 ש"ח בחודש, ואני מעוניין לקבל הלוואה של 15,000 ש"ח. אין היסטוריה בנקאית לא טובה, מינוסים וכו' (חשבון בנק חדש, כנ"ל לגביי עבודה- תלוש שני בשבוע הבא). על מה תסתמך הפקידה בבנק, בנוגע להחלטה שלה באם להסכים לתת לי את ההלוואה או לא? ומנסיון אישי שלכם, אתם חושבים שיסכימו לתת הלוואה של 15,000 אלף שקל לבחור בן 18 עם משכורת של 4500 ש"ח? (כשקיבלתי רק שני תלושי משכורת, ואחד בכלל נכנס לבנק אחר!). אני כבר אראה בעצמי ביום שני, רק סקרן לדעת מעכשיו.

אמיר72

New member
לטעמי יהא צורך בבטחונות

אם חשבון הבנק שלך חדש, אין כ"כ משמעות להיסטוריה הבנקאית שלך (בין אם לא הייתה קיימת ובין אם הייתה בבנק אחר). בעקרון מסתמכים אכן על היסטורית החשבון, על ההיכרות עם לוקח ההלוואה, ועל נכסים כספיים אחרים הקיימים בבנק (למשל קופות גמל).

ettt

New member
אני דווקא חושבת

שלקוח חדש, צעיר עם הכנסה סבירה לגילו שיראה דפי בנק קודמים וההוצאות שלו לא גדולות מההכנסות שלו- יכול בקלות לקבל הלואה של 15 אלף בלי בטחונות (אולי ידרשו את ערבות אחד ההורים) ואגב- הבנקים היום מנסים למכור כמה שיותר אשראי בהלוואות- שווה לנסות, להזיק זה לא יכול

בנקאי

New member
תנסה במזרחי או אוצר החייל

באם אתה נתקל בבעיה . בהצלחה.

deadman10

New member
תודה על התשובות ../images/Emo13.gif

יום שלישי יום חופשי מהעבודה, אז אלך לבנק לבקש את ההלוואה...מקווה שיסכימו לתת לי אותה
.

למעלה