הלוואה - איפה כדאי

lend1

New member
הלוואה - איפה כדאי

שלום, אני מעוניינת לקחת בקרוב הלוואה. יש כמה אפשרויות ביניהן לקחת מהבנק או דרך חברת כרטיסי האשראי. האם יש אופציות אחרות? אני סטודנטית - ישנם חברות שנותנות הלוואה לסטודנטים בתנאים טובים? מי שמכיר אופציות טובות יותר מזה שהבנק מציע לך - אשמח אם יספר לי. תודה

benedictine

New member
צריך לעשות השוואה

איזו הלוואה זולה יותר, לשם כך צריך לברר את הפרטים המלאים בכל הצעה. שימי לב שלא מספיק להשוות רק בין שיעורי הריבית אלא גם בגובה העמלות. בד"כ הבנקים לוקחים יותר עמלות ולא נותנים גילוי נאות בעניין זה אם לא שואלים אותם ספציפית. (זו לא חוכמה לתת הלוואה של 10,000 ש"ח בפריים מינוס 0.5% ולקחת 240 ש"ח עמלת פתיחת תיק ועוד 180 ש"ח דמי אשראי וכמו כן לחייב כל תשלום ב-5.90 ש"ח עמלת פרעון...)

ettt

New member
מי הבנק שלך?

מעבר למה שכתבו פה חשוב שתבדקי מה גובה ההחזר החודשי- יכול להיות הלוואה מאוד זולה(=ריבית נמוכה) אבל שאפשר מקסימום 12 תשלומים שלא תוכלי לעמוד בהם. עוד דבר חשוב- לרוב הבנקים יש כל מיני סוגים של הלוואות ישירות לא בסניף- דרך האינטרנט או דרך המוקד הטלפוני- הן בד"כ יותר זולות ואין עליהן עמלת פרעון מוקדם לסטודנטים בגדול יש יכולת מיקוח גבוהה והלוואה של 25 אלף בפריים+0.5 יכולה להיות הצעה טובה

yair1979

New member
isl

תבדקי את החברה הזו היא נותנת מימון לסטודנטים (מימון שכר לימוד) והם דורשים את הכסף בריביות יחסית נמוכות ובתשלומים נוחים... שווה בדיקה.

למעלה