הלוגיקה של הזוזיות?

גל..com

New member
הלוגיקה של הזוזיות?

בא לי לדבר על הגברים שזקוקים לנשים אך אינם יכולים להתמסר אליהן ועל פי רב בצד ההזדקקות הם מייצרים כלפי הנשים עויינות ניכור...או סתם בוז. בתחילת החיזור הוא נלהב ונותן לך תחושה שמיימית. את מרגישה לידו הכי נשית,נהדרת ,חושנית ומצחיקה,הכי יפה ונאהבת. אבל אחרי זמן מה הוא לא מכיר אותך,הוא מבריז,הוא...עסוק. את לא מבינה למה זה קורה ואת ממש הרוסה. אבל לפני שהצלחת לנחות ןלהסתגל למצב החדש,הנה הוא שוב כאן לידך,מלטף,מנשק ומחייה אותך....והוא נוזף בך על שאת במצב רוח רע או סתם עצובה. ושוב יש עונת חיזורים קסומה (ימים ,שבוע,חודש),כזאת ענוגה,ממכרת....עד לרגע שבו מתרחשת הנפילה:הוא נעלם או זועף ומטיח בך האשמות שאינך מבינה מהיכן הן באות. הוא נותן לך תחושה שאת ריקה ולא מעניינת או לחילופין דביקה תלותית או סתם קרציה. או שאת זנותית מתלבשת כך שיתחילו אתך גברים ברחוב. ושוב.....במחי יד הכל נהרס..ואת מרגישה בזבל. אחרי כמה סבובים כאלה את לגמרי מותשת ומגיעה למסקנה שאת חלשה וטיפשה,לא יודעת להסתדר כי הוא משחק בך כמו סמרטוט בלי שתצליחי למצא את המפתח הנכון..ואת בטוחה שאינך חזקה מספיק כדי לכבוש אותו...ואת בטוחה שאשה אמיתית,מוצלחת באמת,היתה מצליחה יותר ממך.... כאן טעותך!!!!! ישנם גברים שאי אפשר להצליח אתם...הם זקוקים לנשים אבל...אינם יכולים להתמסר להן...ולכן מייצרים כלפיהן בתוך עצמם קור ,חשדנות,עוינות....או סתם בוז! ככל שהאהובה תתחמם ותתפתה-הוא ילך ויצטנן.... לעומת זאת,כאשר יימאס עליה,והיא תצליח לבעוט בו,הוא יזחל וינשק את רגליה,ווידויי האהבה הלוהטים שלו יוכלו להמיס את כל אלסקה. אם רק תבדקו את הלוגיקה של הנוסחה הזאת,תראו שהיא פועלת....להפליא.לכן- אל נא תתלהבו ,כאשר יבטיח לכן את הירח והכוכבים, ואל תבוזו לעצמכן כאשר יזרוק אתכן לכלבים! ההשיג הראוי לציון עם גבר כזה הוא לסלק אותו מחייכן! *** קראתי אהבתי כתבתי

דיןדון*

New member
הכללה מצערתתתתתתת

גל יקרה דברייך יוצאים מהלב ומביעים כעס וכאב צר לי שכך הדבר אבל חשוב שתידעי שלא כולם אותו הדבר חבל שהכללת את כולנו במיקשה אחת יש פה גם אנשים שונים ממה שהכרת הרבה יותר חיוביים מהשליליים שהכרת ולכן חבל שהכללת כי בסה``כ פגעת בשאר מקווה בשבילך שתכירי את אותם שונים ותיראי גם שהחיים יכולים להיות הרבה יותר יפים ומהנים שלך דיןדון

גל..com

New member
לא חייבים להאמין!

זאת המציאות דן אלו רק עובדות החיים /בלי שום קשר לפורום!!!(אני ניטראלית)

למעלה