הלהקות חוזרות

giloni

New member
הלהקות חוזרות

התכנית שלי, שיצאה למנוחה ארוכה תודות ללוח השנה העברי-ישראלי, חזרה אמש אל גלי הכנרת והפעם, ללא יומרות מיוחדות. סתם בלוז רוק לייט, בלתי מחייב. כמה מיצירות העבר, שחלקן הרקידו אותנו במסיבות יום השישי שהתחילו בשעה 8 בערב ולא 8 בבוקר, כנהוג היום. פשוט אחרי המסיבות, הלכנו לשכב על השטיח ולשמוע את הדברים שאי אפשר לרקוד איתם, ולהם אקדיש את התכניות הבאות. אז הנה רשימת ההשמעה - תהנו! Cream - Sunshine of Your Love, Deisraeli Gear 1967 Blind faith - Can't Find My Way Home, blind faith 1969 Derek and the dominos - Layla, Layla and Other Assorted Love Songs 1970 Led Zeppelin - Dazed and confused, Led Zeppelin I 1969 Jeff beck - Led Boots, Wired 1976 Credence Clearwater Revival - Have You Ever Seen the Rain?, Pendulum 1970 Santana - Black Magic Woman/Gypsy Queen, Abraxas 1970 Allman Brothers Band - Jessica, Brothers and Sisters 1973 Ten Years After - I’d Love to Change the world, A Space in time 1971 Climax Blues Band - Running Out of Time, Stamp Album 1975 Rare Earth - Get Ready, Get Ready 1969 יקי

melancholy man

New member
רשימה מדליקה

דרך מצוינת לחזור מחופש. אגב יקי יום ראשון הבא יש תוכנית?

slowhand1

New member
וואו!!

בפעם הראשונה שאני מגיב על פליליסט שלך אבל זה עובר כל גבול.. פתיחה משולשת של אריק מי צריך לבקש יותר?? באמצע אפילו בלאק מג'יק וואמן.. תגיד אין מצב שתהפכו גם לרדיו אינטרנטי???

LadyG

New member
צריך להוציא את יקי מחוץ לחוק

על גרימת כאבי
ללידי ג'י. אני מקימה תנועה להפיכת תכנית הרדיו של יקי לתכנית ארצית. מי מצטרף

noosh

New member
אני כבר מזמן הצעתי את זה

נראה לי שביום ראשון, אחרי המגן במתמטיקה אינ נוסעת לכנרת

brotos

New member
יקי, נראה לך

שאפשר לקלוט את המה- שמה, התחנה שאתה משדר בה, בעמק בית- שאן?

giloni

New member
חביירים

קודם כל ביום ראשון הבא יש תכנית. אין לי מושג מה אשדר ואשמח לקבל הצעות. לכל המעוניין להגיע, אנא יצור קשר באמצעות המסרים. שאלת האינטרנט עלתה כמה פעמים ואין לכם מושג כמה היבלת הזו כואבת (ולא רק לי - יש עוד כמה תכניות לא רעות בתחנה שראויות להשמע ליותר מ6 אזניים), אבל הרדיו מתוקצב על ידי המדינה והמועצה האזורית, ואלה כידוע גופים שממנים בעיקר את עצמם ומצפים מהאחרים להתמסר בהתנדבות לתפארת מדינת ביבי. עד שימצא מימון לשרת חזק שיוכל להעלות את התחנה על הרשת או עד שימצא הפוליטרוק שיבין את המשמעות הגדולה שיש בדבר עבור תלמידי החוג לתקשורת אצלנו, נסתפק ב 6 מאזינים ובעוד כמה מאות שמזילים ריר ומאיימים שיבואו לבקר... יקי

giloni

New member
קדימה לעבודה

רשום הקטעים, האלבום, מספר הרצועה, הזמן, ערוך חישוב של כ 45-50 דקות ולעבודה! יקי

HelterSkelter1

New member
לבחור בשבילך את הקטעים? נו טוב ../images/Emo13.gif

1. 21st Century Schizoid Man - In Court Of The Crimson King רצועה מס. 1, 7:20. 2. In The Wake Of Poseidon - Cadence and Cascade, רצועה מס.3, 4:37. 3. Cirkus - Lizard (אי אפשר לבחור את קטע הנושא, אהה?
) רצועה מס. 1, 6:28. 4. Sailor's Tale - Islands, רצועה מס. 2, 7:29. 5. Larks' Tongues In Aspic Part 2, Larks' Tongues In Aspic, רצועה מס. 6, 7:09. 6. Fracture, Starless and Bible Black, רצועה מס. 8, 11:17. 7. Red, Red, רצועה מס. 1, 6:16. סה"כ בערך 50 דקות. *אני מדגיש שאלו לא בהכרח השירים הטובים ביותר של הלהקה לדעתי, אך הם עדיין מצויינים ודי מייצים, ונבחרו בהתאמה למגבלות האורך (והעורך
).

רשימה "מדליקה" 2../images/Emo70.gif

לקראת ל"ג בעומר, שיחול בדיוק בתאריך תכניתך המופלאה, הרשנו לעצמנו לחבר Play List, שמורכב בעיקר מהטעם שלנו, אבל נדמה לנו, שיתאים לטעמך לעיתים ובודאי יתאים לרוח התכנית ובמיוחד לאוירת החג. Fire - The Crazy World Of Arthur Brown 1968 - 2:01 Light My Fire - The Doors 1967 - 6:30 Who By Fire - Leonard Cohen 1974 - 2:33 Play With Fire - The Rolling Stones 1965 - 2:15 Fire & Rain - Blood Sweat & Tears 1970 - 4:03 Ring Of Fire - The Annimals 1968 - 4:58 Burn - Deep Purple 1974 - 06:00 Great Balls Of Fire - Jerry Lee lewis 1:53 Ashes Are Burning - Renaissance 1973 - 11:21 A Church is Burning - Simon & Garfunkel 1965 3:43 Burning Off The Midnight Lamp - Jimi Hendrix 1969 4:41 ומתי אתה עובר ללמד באוניברסיטת ת"א
שנפעיל קשרים

giloni

New member
רשימה מופלאה

ורעיון מופלא עוד יותר, אני רק צריך לבדוק אם יש לי את הנדריקס ואת כהן (יש לי רק אלבומים מוקדמים שלו אבל נדמה לי שגם אוסף - אני אבדוק) דם הסגולים נגמרו אצלי בIn Rock ולגבי האנימאלס, אני לא בטוח. בכל מקרה, הכל ייבדק לעומק ואשמח להוציאו לפועל. בעניין אוניברסיטת ת"א, חלומות באספמיה. אני לא טיפוס בשביל אוניברסיטה. מאחר ואני מבלה את זמני הפנוי בכתיבה בפורום הזה ובשיטוט אובססיבי בין אתרי אינטרנט וחנויות תקליטים, אני גם לא כותב מספיק כדי שהאוניברסיטאות יביאו אותי בחשבון. היתה אופציה לבאר-שבע לפני שנתיים אבל גם היא נמוגה ונכון להיום אני עמוק עמוק במכללה. אבל ימים יגידו... יקי

melancholy man

New member
יש סיכוי לעזרה

מאחר וחמישים אחוז מאיתנו מרוויחים את לחמם כעובדי הוראה ובארצנו כידוע כל מדורה היא סיבה לחופש. מתארגנת קבוצה למסע שורשים מוסיקאלי בגליל, נבוא עם דיסקים תוצרת בית (יד ראשונה ממורה וליידי) כך שיתכן שנוכל לסייע אם צריך. ובקשר לאוניברסיטה, אישית אני מעריך אותך יותר מידיי ואת תל אביב (העיר והאוניברסיטה) פחות מידיי מכדי לאחל לך את זה, אבל אולי אפשר יהיה לשתף פעולה עם רדיו הקמפוס של העיר הגדולה??? (אם לא שמת לב יקי, אנחנו דיי נואשים לשמוע את קמצוץ גן העדן שלך...)

TheFly

New member
../images/Emo127.gif משהו שבטוח יש לך יקי

לסיום התוכנית למניעת דליקות רצוי שתוריד איזה מבול קטן
לכיבוי המדורות peter gabriel - here comes the flood 1977 5:36

HelterSkelter1

New member
שיר מעצבן ודי קיטשי למען האמת

לדעתי לפחות, למרות שגבריאל שר בסדר גמור שם.

HelterSkelter1

New member
האמת שזה נשמע מאוד מוכר

אבל לא הצלחתי לעלות על הקטע. אולי משהו של שרית חדד? בכל מקרה, שמעתי רק את הגירסא של השיר באלבום Exposure של רוברט פריפ מ-1978 (אלבום מוזר ביותר, ומאוד מיוחד, שמשלב בין מוסיקת דולפינים פריפרטוניקסית לPאנק, ניו ווייב, טיפה פרוג ועוד, בהשתתפות פ. גבריאל, פ. האמיל ועוד) ונדמה לי שהוא מופיע גם באחד האלבומים של גבריאל. אז מה ההבדל בין הגירסאות?

למעלה