הלהקה הייתי שמח לשמוע על הבחינות קבלה ללהקה צבאית?
R rl7 New member 15/12/01 #2 בחינות ללהק"צ יש כמה סוגים, בעיקרון יש קטע שעליך ךהכין וקטע אילתור. בעבר אני יודע שרמי קליינשטיין בחן, אני לא יודע מי יהיה השנה (יכולים להיות כמה) לעוד פרטים שאלות יותר ספציפיות בבקשה. אדמו"ר הנשים
בחינות ללהק"צ יש כמה סוגים, בעיקרון יש קטע שעליך ךהכין וקטע אילתור. בעבר אני יודע שרמי קליינשטיין בחן, אני לא יודע מי יהיה השנה (יכולים להיות כמה) לעוד פרטים שאלות יותר ספציפיות בבקשה. אדמו"ר הנשים
H hadad1 New member 16/12/01 #3 בתור נגן צודק שאלה בכלל לא ספציפית. אני יודע שמחפשים נגנים זמרים וחקיינים אני מנגן על הגיטרה ועושה גם חיקויים מה יכולים לבחון אותי על הגיטרה ?
בתור נגן צודק שאלה בכלל לא ספציפית. אני יודע שמחפשים נגנים זמרים וחקיינים אני מנגן על הגיטרה ועושה גם חיקויים מה יכולים לבחון אותי על הגיטרה ?
R rl7 New member 18/12/01 #4 להקות בעיקרון מפרסמים בעיתון מה בדיוק צריכים. עדיף שתשלח ללשכת הגיוס-מדור קד"ץ מכתב שבו אתה מסביר מדוע אתה רוצה שישלחו לך זימון למיונים בהצלחה, האדמו"ר
להקות בעיקרון מפרסמים בעיתון מה בדיוק צריכים. עדיף שתשלח ללשכת הגיוס-מדור קד"ץ מכתב שבו אתה מסביר מדוע אתה רוצה שישלחו לך זימון למיונים בהצלחה, האדמו"ר
S shimi100 New member 26/12/01 #6 צריך רק דבר אחד להתקבל... צריך רק קומבינות...... בכל הצבא לא רק לזה..