הלהקה של ווטרס

הלהקה של ווטרס

ראיתי היום את הוידאו של ההופעה של רוג'ר ווטרס משנת 2000 שנקראת אין דה פלאש רציתי לדעת אם זו הלהקה שגם תופיע בארץ? אם כן הסולן שלהם פשוט מרגיז לא יודע למה הוא מעצבן כזה ולטעמי שר ממש לא יפה... תודה מראש...

תיקון

כמובן שאני מתכוון לסולן הגיטריסט אני יודע שחלק מהשירים ווטרס בעצמו שר גם כגיטריסט אני ממש לא אוהב את ההוא שבהופעה הוא הרס כמעט כל סולו בעיקר של קומפורטבלי נאמב הוא מילא את הסולו בפידבק מכוער ושינה אותו לגמרי אם הסולואים יתנגנו בצורה כזו בהופעה בארץ זה ממש יהרוס

YoniCrazy

New member
מחזק את דברייך..

לפי דעתי הוא ממש הרס חלק מהשירים. בעיקר היה לי חבל שהוא הרס את SOYCD =/

אתם מתכוונים לדויל בראהמל III?

הוא נחשב לגיטריסט טוב. הוא לא גילמור, אמנם...

YoniCrazy

New member
אליו התכוונתי.

לא אמרתי שהוא גיטריסט גרוע. אבל הוא פשוט לא יכול לבצע את SOYCD כמו שצריך. אפילו קאבר אי אפשר לקרוא לזה.. לא יודע, לא אהבתי. ואם כבר מדברים על המופע הזה.. זה קצת הפריע לי שווטרס בחר שירים שהם יותר שייכים לגילמור, הכוונה שגילמור מבצע אותם הרבה יותר טוב.. כמו SOYCD, CN ו-TIME. והביצוע של השתיים הראשונים די איכזב אותי..

אני לא אומר שהוא לא גיטריסט טוב

הוא פשוט לא מתאים הייתי שלשום בהופעת מחווה לפינק פלויד בב"ש ומבחינת נגינה היה ממש דומה זה גם לא שהוא לא מנגן טוב סולואים הוא פשוט משנה אותם משנה לגמרי את הצלילים כאילו הוא מאלתר או משהו וכולנו יודעים שלפינק פלויד יש סולואים מוכרים שמחכים רק לשמוע אותם ואז תאום הסולו שונה זה ממש מבאס...

The Walrus

New member
דוויל מה שמו

הזה עם הגיטרה האדומה השמאלית, לא מגיע לארץ. שאר הלהקה כן. דויל נחמד אבל לא יותר מזה (הפרצופים שלו בTIME קרעו אותי מצחוק), אבל המלך האמיתי שם הוא סנואי וייט (הגיטריסט המבוגר עם הלס פול הזהובה). הוא פשוט מלך. חבל שהוא לקח פחות סולואים. הוא מלך. הוא גם ניגן עם גילמור בזמנו. גם הפסנתרן ששר בתחילת DOGS מעולה.

לאחר בדיקה...

בדקתי את שמות ההרכב שהופיע בשנת 2000 באין דה פלאש ולשמחתי הרבה הגיטריסט/סולן דוייל בראהמל לא מופיע בהרכה הנוכחי שיופי בארץ :) עכשיו נשאר לראות את המחליף אני יודע שזה אחד הדברים הקשים בעולם להיכנס לנעליים של גילמור אבל בכל זאת הלוואי וימצאו מחליף ראוי...

לא נראה לי...

יש עוד הרבה סולואים אחרים שהוא לא מנגן אותם כמו שצריך וחוץ מזה אולי זו בקשה לא יפה כשגילמור לא נמצא אבל אני רוצה את הסולו כמו שגילמור ניגן אותו לא מבחינת הסאונד והפיל של גילמור כי לזה אף אחד לאמגיע אבל אני מתכוון לפחות מבחינת הצלילים לא לשנות את הסולו... זה לא שיש סולואים כמו בלהקות מהירות שלא מתייחסים ממש לכל תו ותו אבל בפינק פלוייד כל תו כל כך מוכר בכל סולו שפשוט לא מתאים לשנות תסולו... חוץ מזה זה ישמע מפגר חח אבל משהו בו מרגיז אין לי מושג מה אבל משהו בו מעצבן...

The Walrus

New member
תשמע...

אם כל אחד היה יכול לנגן כמו גילמור, אז גילמור לא היה נחשב כזה נגן טוב. בדומה לרוב הנגנים הגדולים, גילמור הוא נגן עם טאץ' משלו. אפילו אם תנגן ממש את אותם תווים, יש לו טאץ' משלו - סוג הפריטה המיוחד, והויבראטו, וכו'.

The Albatross

New member
אאל"ט אנדי פיירוות'ר לואו

שניגן עם קלפטון בסיבוב ההופעות שלו ב2001. הוא לא רע, דווקא, אבל אני לא יודע איך הוא יבצע את השירים של פינק פלויד.

dondons

New member
הוא לא האחד

שיבצע את ה"תפקידים" של גילמור, הוא על תקן נוסף, גיטרה וגם הרבה באס וחצי מנצח לפעמים. סנואי וואיט ימשיך לעשות את מה שתמיד עשה (בשיעמום רב) עם ווטרס והפלויד והשלישי הוא זה שימלא את התפקיד המוביל, וממה שראיתי דויל דווקא עשה עבודה נאה ביותר. אי אפשר לצפות מנגנים בעלי שם לבצע קווארים לתפקידים של גילמור, זה כל העיניין בלהביא גיטריסט בעלי שם. אני מעריך שווטרס(עם כל האנאליות שלו)יפרגן לנגנים שלו קצת חופש ולא ישרוף להם פיוז כמו שעשה לקלפטון בסיבוב של 84.

למעלה