הלהקה הכי

הלהקה הכי

הלהקה הכי שווה בכל הרוק הישראלי היא::: היהיודים.. לדעתי! מוזיקה שווה במיוחד

Devil Slave

New member
כן. היהודים מעולים!

היהודים הם פשוט טובים, אין מה לעשות. ומשינה.. גררר. הם כלכך טובים. הייתי בשתי הופעות של משינה ובשתיים של היהודים וביום שבת אני אהיה בשלישית של היהודים. אבל מה לעשות, ברי הכי שולט! יש לו הופעות פשוט מצויינותתת

lonely TearDrop

New member
קרוב..

המכשפות.. ואז היהודים! ומכיוון שלצער כולנו אין יותר מכשפות.. אז... ה + ה ו ד + ם

צודקת בגדול...

אין על מה להתווכח... היהודים, כמה שאני אוהבת את המוסיקה שלהם (וכמה שאורית מדהימה... גררר...) אין מה להתווכח... המכשפות לנצח ישארו מספר אחת ברוק הישראלי, וברוק הנשי בפרט... (אני חייבת לציין שזוהי דעתי בלבד...)

yuli c

New member
קודם כל...

wellcom!!! אהבתי את הניק שלך ויש לך שם יפה (גם לי קוראים יעל)
גם אני מאוד אוהבת את היהודים וחושבת שהם הלהקה הכי טובה כיום בארץ. כדאי לך להכנס לפורום היהודים כאן בתפוז! :)))

כןןןןןןןןןןןןן../images/Emo187.gif

כנסיית השכללל ומשינההההה :))) ולגבי היהודים! להקה מצויינת אני אוהבת אותם יש להם אחלה שירים...אבל...... עדיין הכנסייה ומשינה מקום ראשון! :)

אשף

New member
אני מסכים...

הלהקה הטובה ביותר היום. כוורת הערמת כישרונות הכי גדולה שהייתה אי פעם, ואני הכי אוהב את המכשפות. לא יודע אף פעם לא התלהבתי ממשינה. טוב, תנגנו משינה ותנגנו יהודים ותראו..

lihigin

New member
בשבת היהודים בחיפה...

ליהודים יש הופעה בחיפה בשבת הקרובה...ה-20 לחודש בסיטי הול,חיפה... למוזלים ופרטים ליהי-068785845 או אייסיקיו 336045150 הופעה ארוכה...בסביבות השעתיים...

../images/Emo31.gif

ממש לא מסכים. הם הוציאו דיסק אחד מעולה, אנרגטי כמו שצריך. אחרי זה החליפו את הגיטריסטים ומאז הם מדשדשים... סך הכול להקה ממוצעת ביותר. אם כבר רוק ישראלי איכותי אז למה לא רוקפור ?

למעלה