הלב שלי

רציתי לומר...

שאני יושבת ובוהה בתמונה של המושלם שלך והמחשבה היחידה שעוברת לי בראש היא: למה??? איך יכול להיות שמשהו השתבש והמושלם המדהים הזה לא איתנו... שום מילה לא תנחם...ליבי איתך...

לפני שנתיים

לפני שנתיים קראתי הרבה בפורום השכן, קראתי ובעיקר בכיתי ,וקצת כתבתי. הילד שלי היה מושלם, ילד של אהבה בלי שום בעיה. הריון רגיל וקל. הבעיה היתה שלא הקשיבו לי כשהיה צריך, שבדיוק התחלפה משמרת, בדיוק אז היה עומס, והשעות עברו וכשכבר שמו לב אליי ולמצוקה כבר נגרם נזק גדול שאי אפשר לתקן. הגיבור האמיץ שלי נלחם על חייו 10 ימים ואני מאז ממשיכה להלחם על חיי. הלוואי והיו לי את כוחות הנפש לפתוח באיזשהו לובינג לשינוי שיטת הקבלה בחדרי יולדות, כמו תמיד יאמרו לי שזה עניין של תקציבים ובירוקרטיה והחלטות אך מה הם כל אלה מול חיים שלמים שנעלמו ברגע וחיים שלמים של משפחה שמאז כבר כלום לא אותו דבר. קראתי את הכתבה שהתפרסמה לא מזמן על יוזמה חדשה לדולות ללידות שקטות, כל כך הייתי צריכה כזו דולה אז. העובדת הסוציאלית שהגיע אליי היתה בדיחה עצובה, היא באה להראות שקיים תפקיד כזה, ריק מתוכן, נפנפה אותי מהר וזהו, לא ממש התאים לה לטפל במקרים עצובים באותו יום ולמעט השאלות שנשאלו היא ענתה בנבדוק את העניין....... למה בכלל אני נזכרת בזה פתאום. אני מודה כל בוקר על ילדיי אהוביי הבריאים והקיימים ונעצבת על ילדי האהוב שחי עכשיו רק בליבי וכלפי העולם כאילו לא היה.....

קיטי08

New member
כל כך מבינה לליבך

היום לפני שנה, טליה שלי שכבה בטיפול נמרץ בין חיים למוות, לקראת אמצע היום נראה שהיא מתאוששת מעט ועד הערב קרסה לחלוטין (דווקא ביום כיפור). מאז מה שאת מתארת, אני חיה כאן, אבל בעצם שם, איתה, מחכה לה, מקווה שהיא מחכה לי. שולחת לך חיבוק על הלב המדמם והגעגועים האין סופיים

mic75

New member
מתוקה שלי

אני יודעת שהלב שלנו איתם עם הנשמות שלנו אנחנו כואבות ואוהבות וחייבות לסלוח להם שהם נלקחו מאיתנו הלב בוכה כל פעם מחדש שכל דבר הכי קטן מזכיר לנו אותם אבל צריך לזכור שיש לנו תקווה ענקית לאלה שצריכים להגיע. הלב יפתח מחדש ויתן לנו את הכוחות הכל כך קשים האלו להניק אהבה ענקית מלאה וטהורה. אומרים הזמן מרפא, הזמן באמת עובר אבל הכאב נשאר אותו דבר האובדן האין סופי לא יכול ללכת ואף אחד לא יכול לקחת לנו אותו. אי מאחלת לנו באמת להסתכל קדימה לא לשכוח את העבר אבל גם לא לשכוח את העתיד שצריך להביא לנו פרחים חדשים וטהורים אני תמיד פה בשבילך אוהבת תמיד מיכל

ליבי איתך ../images/Emo14.gif

איך צלחת את אתמול

קיטי08

New member
קשה מידי

מעין, תודה. אני מנסה לשולוח כמה מילים על טליה בהריון לאחר. מקוה שאצליח. אולי זה יקל את תחושת השגעון, העצב והאבל של הימים האלה. מילא הימים, אבל הלילות...

נשבר הלב ../images/Emo14.gif

קוראת איתך ובוכה על המקום הזה, של חוסר ההקשבה, של חוסר תשומת הלב, של חוסר ההכלה. של הריק הנורא
. ומה שהכי נורא, לדעת שזה ימשיך ויקרה ואחרים יפלו בגורל
ליבי איתך, כל כך איתך

למעלה