הלב שלי נשבר!

בני ברק

New member
יעבור

הכל יעבור חביבי, הלב שלך יחלים ויהיה בסדר, לאט לאט כל הרעל שמפלגת שינוי ז"ל תתפוגג וש"ס עם מפלגות הקואליציה ישקמו את השברים שקרו ב3 שנים האחרונות.

אוי מסכן

העם אמר את דברו ובחר בש"ס. איך הכשלון של שינוי בבחירות קשור לבגידה בחילונים?

אשרת

New member
שאלה.

מאיפה הממשלה הולכת להביא 1.8 מיליארד (!!!!) ש"ח לתקציב הילדים? רמז: החילונים הולכים לסבול קשה מעול המיסים, שהשכבות החלשות גם כך לא משלמות. ביום הבחירות - ציבור החילונים, שגם אני נמנית עליו, נבוא בחשבון עם כל אותם מפלגות ששוב פעם מזלזלות בנו. אבל נו שאווין. פני המדינה כפני הממשלה.

בני ברק

New member
תשובה

תקציב ביטוח לאומי לילדים זה לא הפקר. להזכירך,תקציב ביטוח ילדים לא מגיע לסכום שהיה לפני 3 שנים!

1. קודם כל היא בעיקר

לפחות אמרוה לייצג את החילונים 2. מי אמר שהיא לא אמורה לייצג את החילונים?!

pgprince

New member
היא אף פעם לא יצגה את הציבור

החילוני ובהצבעות השנויות במחלוקת בנושא דת ומדינה היא העדיפה להמנע או להצביע נגד.

אשרת

New member
הם לא חייבים לנו כלום.

את הדין והחשבון אנחנו נגיש בעוד שנה וחצי כאשר הממשלה הזאת תתפרק, לקדימה, ולא למפלגת העבודה. מפלגת העבודה מעולם לא התיימרה לשים את ציבור העובדים החילוני בראש סדר העדיפויות שלה. הברית ההיסטורית עם החרדים חשובה להם יותר. על זה נאמר- צוחק מי שצוחק אחרון

Lord Buksht

New member
מבחינה כלכלית העבודה קרובה יותר

לש"ס מאשר לשינוי, נכון שהכניעה לחרדים בעניין הקיצבאות היא לא לטעמי, אבל כל הישגם של החרדים הוא שהקיצבאות לא קוצצו עוד, ה1.8 מיליארד זה כסף שלא יקוצץ, לא כסף שיתווסף לקיצבאות.

אשרת

New member
קצבאות הילדים צריכות להעלם מהעולם

נקודה. מפלגת העבודה לא קרובה בשום צורה שהיא לשינוי. לכן אני אומרת שהמפלגה שלך לא חייבת לי כלום, כמו שאני לא חייבת לתת לה את קולי בבחירות הבאות.

אבל היו בחירות לפני פחות מחודשיים

ומי שצחק אחרון היו דוקא ש"ס ולעומתה שינוי נעלמה. ויוכלתם להגיש את הדין וחשבון לפני פחות מחודשיים למה לא עשיתם זאת? לא נורא עוד 4 שנים תהיה לכם הזדמנות.

אשרת

New member
פה יש לך טעות.

לצערכם הרב, הבחירות לא יהיו עוד 4 שנים. הם יהיו עוד קודם כל.
ואחרי שש"ס ואתם תאמללו את ציבור העובדים בארץ, ותחליטו להתעלל סופית באנשי ההייטק ולרומם את תרבות השנור באמלתה "סוציאלית". אנחנו - מחכים בפינה

מה את נביאה ??? 8 -*

הייתה לכם הזדמנות לפני פחות מחודשיים למה לא מימשתם אותה? להתעלל באנשי הייטק ? מאיפה המצאת את השטות הזאת?? יש לך דברים חכמים לומר חוץ מלנבא נבואות

אשרת

New member
בואי נראה...

צריך לממן את המדיניות 'החברתית' שלכם , לא? צריך לממן את השרים ללא תיק שלכם, על מנת לעזור לכם לשמור על שקט תעשייתי שם? (ברור שבין היתר גם מעלים את המחיר של מוצר יסוד בסיסי
) אז כמובן שמעלים מיסים על דברים שהשכבה החלשה לא יכולה לשלם. אז מתכוונים לפגוע בקרנות השתלמות שיש לאנשי ההיטק (הרי ברור שהם לא עובדים תמורת הדבר הזה), ומתכננים לצמצם את הטבת המס על רכבי הליסינג (הרי ממש כואב לאנשים שאחרים מקבלים משהו שהם לא יקבלו גם בעוד מאה שנה) אתם וקדימה עושים לליכוד ולמפלגות האחרות את העבודה.

אנדרי ז

New member
טעות

אין "הטבת מס" על רכבי ליסינג. רכבי הליסינג מראש נחשבים כהכנסה נוספת, למרות שלמעשה מקצצים לנו עבורם אלפי שקלים מהמשכורת, ולמרות שאנשים כמוני נוסעים כל יום מרחקים גדולים למקומות עבודה שאחרת לא היינו יכולים להרשות לעצמם בכלל להגיע אליהם מפאת הוצאות הנסיעה הכבדות. אבל נו טוב, אנחנו אנשי היי-טק ומצווה לשנוא אותנו...

הצבעתי אמת כדי שתהיה כלכלה

חברתית וקיבלתי קצבאות ילדים מוגדלות ותקציבים מנופחים לחברה לא יצרנית ובדלנית, העיקר שהתחנפתם לחצי מנדט שקיבלתם מערביי ישראל והעדפתם את ש"ס על ליברמן... "ילדים תגידו תודה לפרץ, תודה פרץ"

מי שהצביע לפרץ ואולמרצ

שזה בעצם אותו דבר שיבכה עכשיו בקול גדול להזכר לכם שרק שרון לא נכנע לחרדים לעומת ברק אולמרצ פרץ ורבין

למעלה