הלב שלי נשבר שנית

הלב שלי נשבר שנית

את ם זוכריםשסיפרתי לכם הידידה הכיטובה שלי לשעבר שברהל י את הלב אז קרהמ שהו שעוד יורת ריסק אותי

היא שוב שברהל י את הלב זה מתחיל בזה שאני שמתתי מוזיקההיא אורמת זהמ דכא אל תשים אתה רותה ךתשמע עם אוזנניוץ והיום אמרתיל ה שהיא איצאה לדוארשאלית אותה אםהיא יודעת לשוח ו דואררשום והיא נפגעה ובסצדק לא הייית צקריך לשאול מול כולם אב אז אמרתי לה סליחה בכל מקרההייוםהתפרקתי היא אמרהל י להתההי גבר להמ אתה בוכה בגלל בעיות רוחניות תספר וישבתי איתההיו םבאוטובוס כי נסעתי איתה לראש העין אי נסעתי לסבתא לשי ודיברתי אית והיא אמרה אם אני לאעונה זה סימן שזה לא מענין אותי מכה אפשר להיפגע נמאס למרות שהיא לא מתכוונת ואני לא ידוע אם זה קשורהיאכבדץ שמיעה מחר יום ההולדת שלה אני אכתוב לה ברכהאבל נפגעתי ממנה כל כך היא מתפלאת למה כל ךכ כואב לי היא שאלה אותי למה אני בוכהו מארתי לה זה אשי ולא קשור אליכם והיא אורמת שיבכנ עד מחר בעיה שלו אםהוא לא רוהת להגיד לנו היא להא התכוונה והיא עזזסרהל י טיפה עודד אבל היא שברה לי את הלב למה אני נפגע ממנה כלהזמן?

simchah

New member
זה מאוד קשה..

הרבה אנשים נפגעים ממה שאחרים אומרים. אני חושבת שאתה צריך להבין שהיא לא התכוונה לפגוע בך. זו רק צורת ביטוי. אני בטוחה שאם היא היתה יודעת כמה זה קשה לך היא היתה נזהרת יותר...

schlomitsmile

Member
מנהל
עצוב לי שאתה כל הזמן נפגע.
יש לי הרגשה, תקן אותי אם אני טועה, שאתה כאילו בלי עור, בלי שום הגנה, כל אמירה לא חביבה מיד שוברת לך את הלב.
רגישות היא תכונה נפלאה, אבל אם היא בעוצמה כזאת שזה גומר לך את האנרגיות, שזה מרסק אותך פעמיים ביום,
אולי שווה לך לבדוק עם עצמך או עם מישהו שאתה בוטח בו
(חבר או בן משפחה או פסיכולוג) איך אתה יכול לשמור על עצמך קצת.
אולי אתה מכניס לאמירות האלה משמעויות שאין בהן ולכן נפגע כ"כ?
למשל אולי אתה מרגיש שאם מישהו אמר לך משהו לא חביב, אז הוא בטח נגדך, או שזה כאילו אומר עליך משהו לא טוב?

תודה

הבנתי שיש לה חבר ככה חברה שלה אמרה לי בצאט שאשים לב מה קורה סביבי וכנראה שזה אותו אחד שאני סיפרתי לכם עליו והיטא לא מענינת אותי יותר היום ואתמול לא הלכתי לשיקום אני חולה עם סחרחורות ואני שמח ככה אשכח אותה בקלות בכל מקרה היא פגעה בי שאני סיפרתי לה בהלהבות שהגיע סרט שחיכיצתי לו וזה לא ענין אותה

למעלה